Találja meg otthonát!


Március 7-én, pénteken 14-18 óráig, szombaton és vasárnap pedig 10-18 óráig várja az otthonteremtőket a SYMA Csarnokban Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye, a 12. budapesti Lakásvásár.

A Lakásvásár kiállításon felvonul a fővárosi lakáspiac jó része. A vidéki piacra is kitekintést nyújtó rendezvény jó alkalom arra, hogy a vásárlók felmérjék, mit várhatnak idén az építőipartól. Az otthonteremtők naprakész információkkal gazdagodhatnak egy-egy városrész kínálatáról és árairól, az eladók pedig tesztelhetik új projektjeiket és akciókkal, árengedményekkel, reklámokkal hívhatják fel magukra a figyelmet.

Az elmúlt évben 36 ezer új lakás épült Magyarországon. Pontosan 2295 lakással több új otthont húztak fel, mint 2006-ban. A fő piac az elmúlt évben is Budapest volt: kilenc és félezer új lakással gyarapodott a fővárosi otthonok száma, ez nagyjából ezernégyszázzal több, mint egy évvel azelőtt. A keresleten az év második felében már látszottak a gazdasági megszorító intézkedések, ám a lakáspiaci szereplők továbbra is a jó értékesítési eredményekről számolhattak be.


A kiállítás évről évre egyre-több egyedi arculatú, a tömegből kitűnő művet mutat be. A házak, lakások színes forgatagát hangulatos standokon ismerheti meg a látogató. Az új lakásokat kínálók mellett ott vannak a használt lakást forgalmazók, és immáron másodszor a készház szakma is megmutatja újdonságait. A belépőjegy ára 800 forint.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Van új a hó alatt
Hogyan végezzük a csúszásmentesítést?
Egyedi kandalló
Kandalló saját kezű megépítésével koronázta meg a lakásfelújítás Smid Attila Budapesten....
Fürdőszobadesign: ívelt falak
A modern térkialakítás kedveli az ívelt formákat. Ebben jelentős szerepe van az újabb...
Homlokzati felújítás Mapei termékekkel
A Kulturális Főváros cím hatalmas fejlesztéseket indított...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION