Megjelent a 2019. júliusi ÖM

Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: kemenceépítés, klinkertégla kiülő, tető a kerti medence fölé, nyolcemeletes ágyás a virágoknak, pliszéroló.


Kerti pavilon

A kerti pihenéshez nagyon jól jön egy ilyen pavilon, amely véd a tűző naptól, a hirtelen záporoktól, elfér benne az asztal és néhány szék, esetén egy kisebb medence is.


Így dobjuk fel az unalmas komódot

Aki szereti a szépet, örömmel barkácsol és fest, az új színekkel és anyagokkal frissítheti fel maga körül az egyhangú falakat, bútorokat. Most egy komód megújulását mutatjuk be, az alkotó Nagy Viktória.


Hintaágy a teraszra

Az a legjobb hintaágy, amit magunk készítünk - igényeink szerint, a rendelkezésre álló térre szabva.


Személyre szabott kert

Aki lakásban lakik, többnyire szeretne saját kertet. Akinek viszont van, az tudja, hogy azt gondozni kell, mindenekelőtt pedig kialakítani. Bemutatunk egy gyönyörű példát.


Megjelent a 2019. júniusi ÖM

Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: mobil grillkonyha, játszóház csúszdával, pergola és kerti asztal, szelektív gyűjtőszekrény, ház a fa koronájában.


Ülőke és tároló a teraszra

Édesanyjánál előtalálta a nagymama régi bútorait Köblös Zoltán Debrecenben, és azonnal jött az ötlet, hogy valamilyen módon megőrzi, felújítja, új életet lehel beléjük.


Gourmet Fesztivál

Magyarország legjobb séfjeit és rangos külföldi fellépőket láthatunk az OTP Bank Gourmet Fesztiválon.


Kerti csap oszlopkőből

Egy hónap alatt, nagyjából 6-7 óra munkával építette meg ezt a csapot Glávics Ágoston a Somogy megyei Batén, mert bár adott volt a vízóraaknában lévő csapcsatlakozás, ám a mindennapokban nehéz volt hozzáférni.


Megjelent a 2019. májusi ÖM

Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: teraszburkolat kompozitból, raklapbútor a keretbe, grillező bontott téglából, garázskapu beépítése, tapétázás egyszerűen.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION