Strapabíró gyerekszék

Gyermekének készítette ezt a masszív ülőalkalmatosságot Veninger Szabolcs Kincsesbányán.


A kis herceg 3D-s kisbolygója

Barátnőjével együtt nagy rajongója Exupéry hősének Varga Mariann (Hajdúböszörmény). Portugál minta továbbgondolásával készítette ezt a térbeli bolygós faliképet.


Dohányzóasztal hordóból

Egy külföldi oldalon látott egy hasonló bútordarabot a felsőpakonyi Seres Tibor, és annyira megtetszett neki, hogy maga is készített egyet.


Mesevilág a lánykaszobában

Kislányának szerette volna széppé varázsolni a gyerekszobát Barták Andrea Budapesten.


Griffes lámpa

Lánya szobájába szeretett volna hangulatvilágítást Kurucz Bálint Veszprémben.


Megjelent a 2019. márciusi ÖM

Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: építsünk úszótavat, áthelyezhető kerti padot, lehajtható balkonasztalt, magaságyást raklapból, fel-le mozgatható grillrácsot.


Kennel házilag

Egy évig tervezték Nagy Árpád Csabáék, hogy örökbe fogadnak egy kiskutyát. Előbb azonban meg akarták neki építeni az új otthonát.


Ültetőeszköz gyors munkához

Szőlővessző, málna, egyéb cserje, kisebb facsemete lágyabb, puhább, homokos talajba való ültetéséhez használható a képen látható egyszerű „készlet”.


Készítsük fel a biciklit a tavaszra!

A jó idő beálltával sokan kapják elő a kerékpárt. Lássuk röviden, mik a mindenképpen elvégzendő tavaszi karbantartási munkák.


Beltéri csobogó hangulatvilágítással

Csobogó beépítésével oldotta meg Kinsztler Zoltán Kiskunhalason a télikert növényeinek párásítását, egyben az esti hangulatvilágítás lehetőségét is megteremtve.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION