Toshiba újdonságok


Magyarország ötödik legnagyobb laptop-értékesítője a Toshiba: a cég tavaly mintegy 32 ezer notebook-ot adott el hazánkban. Idén is egész sor újítással, fejlesztéssel rukkoltak elő. Lássuk, melyek ezek:
Az otthon kényelme
A Satellite termékcsalád a hétköznapi felhasználóknak éri meg a legjobban - mindent tud, amit egy otthoni noteszgépnek tudnia kell. A Satellite L300-as legnagyobb újítása a beépített webkamera és mikrofon, amelyekkel könnyedén videotelefonálhatunk barátainkkal akár az ágyból, tévézés közben is, hiszen a Wireless (Wifi) technológia ezt is lehetővé teszi. Az arcfelismerő szoftver segítségével egyedi jelszót hozhatunk létre arcvonásaink alapján. Ezt a készüléket már bruttó 130 ezer Ft-os áron is haza lehet vinni, tehát bárki számára elérhető notebook.

Igazi társ a munkás hétköznapokban
A Toshiba ?Business? kategóriájú laptopja tipikus céges noteszgép, ahogyan a fehér Opel Astrák céges autók. A Satellite A300-as a világhírű Harman-Kardon hangszórók kivételes hangzását kínálják, egyszersmind nincs szükségünk többé asztali hangszórókra ? igaz, nem teljesítenek úgy, mint egy teljes Home-Hifi rendszer. A gépeket Vista Home Business-szel értékesítik, de jár hozzájuk XP Professional design csomag is. Tehát, aki XP-t szeretne, az maradhat a régebbi, jól bevált operációs rendszernél. Megjegyzem, én ezt ajánlom, aki jót akar magának nem vergődik a Vista-val.
A biztonságra nagyon odafigyeltek a Toshiba fejlesztői: a gép EasyGuard rázkódásvédelemmel, ujjlenyomat-olvasóval és arcképes felismerő rendszerrel rendelkezik.
További újdonság, hogy a beépített kamera feldolgozza a névjegykártyákat, így nem kell időt pazarolnunk a névjegyek rendezésére, hanem a gép saját maga beviszi és elmenti őket, csak fel kell mutatni a kamerának. A gép fogyasztói ára bruttó 250 ezer Ft-nál kezdődik, de ez alapár; a határ a csillagos ég.
 
A Toshiba tavasszal az otthoni felhasználókat és az üzleti ?user?-ket célozta meg. Ősszel jönnek a finomságok, a mini Portégé és a Qosmio Media Center továbbfejlesztései.
Ínyencek! Érdemes várni.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Megújult noteszgépek
Dobja fel régi laptopját valami újjal! A Toshiba kirukkolt őszi-téli kollekciójával....
Inspiráló színek a falakon
Inspiráló mély színek, egyedi struktúrák a falainkon és lakásfűtő falfesték a 2019/2020-as...
Megújult a Hotel Helia Episode Étterme és terasza
Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal és...
Színpompás sziklakert
Amikor azt a szót halljuk, hogy sziklakert, azonnal valami bonyolult szerkezetű,...
Formatervezett asztal kicsiknek és nagyoknak
Most derült ki, hogy a tanulóasztal a gyerekszobában hiányos, tönkrement, esetleg...
Tedd meg most! Másokért, magadért!
Májusban a vérplazma adás duplán segítség. A Vascular Plazma országos plazmaferezis...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION