Új, még erősebb akku a Bosch-tól


Se közel, se távol nincs konnektor ott, ahol fúrnunk kell? A Bosch új 36 Voltos Lítium akkuja megoldja a gondot: nincs többé röghözkötöttség ilyen szempontból sem.

Jelentősen megkönnyítheti a rendszeresen áramvezetékektől távol dolgozók életét a Bosch legújabb fejlesztése, az új 36 Voltos Lítium, újratölthető akkumulátor. A helyhez kötöttség fogalma megszűnik, hiszen a nagy teljesítményű gépek mellől az új fejlesztések segítségével eltűnnek a zsinórok és a velük járó kábelrengeteg.
A modernebb technológiának köszönhetően egy vezetékes gép erejével dolgozhat, csak éppen kényelmesebben. Ezt a jelentős, új fejlesztést alkalmazták egy Bosch fúrókalapácsnál és két új fúrógépnél, amelyek a tesztek során egyöntetűen bizonyították, hogy nagyobb erő és hosszabb élettartam jellemzi őket.

A robosztus hármas

Az akkumulátoros gépek eddig is biztosították a kényelmet, ám a 36 Voltos feszültséggel ellátott új Bosch GBH 36V-LI professzionális fúrókalapács már erőben is felveszi a versenyt vezetékes társaival. Az új pneumatikus ütőszerkezettel például olyan gyorsan fúr, mint a legjobb 2 kilogrammos vezetékes fúrókalapács. Egyetlen feltöltéssel 150 darab, akár 26 mm mélységig terjedő lyukat képes könnyedén fúrni; vésőfunkciójának köszönhetően vezetékcsatornákat is kialakíthatunk vele, s a tesztek szerint a mesterek 40%-al gyorsabban dolgozhatnak vele, mint egy 24 Voltos vezetékes géppel.
A GSR 36V LI fúrókalapáccsal és a GSB 36V-LI ütvefúrógéppel teljes a csapat. A nagyobb teljesítmény érdekében egy Bosch motor működteti 2 sebességes áttétellel, amelyet a 36V lítium ion újratölthető akkumulátor hajt. Egy feltöltéssel akár 450 csavart is képes a fába csavarozni. Mindhárom gépre egyformán jellemző, hogy robosztus, ütésálló vázszerkezetet kaptak, így akár két-három méter magasból is leeshetnek, mégsem lesz semmi bajuk.


Modern, intelligens, felhasználóbarát

Jól ?kommunikál? is a gép, hiszen külsőleg egy töltésiszint-kijelző mutatja, mennyi energia lakozik még a cellákban. A telepeket akkor tölthetjük újra, amikor akarjuk, nincs memória-effektus. A HyperCharge fejlesztésnek hála az aksi mindössze 25 perc alatt 80%-os szintre töltődik fel. Ráadásul intelligens elektronikus cellavédelem védi a cellákat a túltöltéstől, túlmelegedéstől és a teljes lemerüléstől. A gépekhez mérten az akkumulátorok is ütésállók, hiszen ezt a célt szolgálják a gumi zárósapkák, amelyek elnyelik az esések és ütődések okozta rázkódásokat.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mindentudó barkácsgép
Az egyre újabb barkácsgépek egyre újabb dolgokra képesek. Többnyire azonban egy-két,...
Megújult a Hotel Helia Episode Étterme és terasza
Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal és...
Grillező étkezővel
Arra a kérdésre, ki mit szeretne a kertbe építeni az egyik leggyakoribb válasz a...
Kerti hadviselés profiknak
Vakond, darázs, szúnyog, nyest – akinek háza, kertje van, az előbb-utóbb találkozik...
Szemléztük: Szúró-, vagy dekopírfűrészek
Könnyedén kanyarog a szúró-, avagy dekopírfűrészn a fában, fémben és műanyagban,...
Akkus barkácsgépek
A vezeték nélküli fúró-csavarozó gépek ma már szinte minden háztartásban megtalálhatók....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION