hirdetés



Világújdonság a redőnyök világában

Gép- és anyagújdonságok

Világújdonság a redőnyök világában

A kitámasztós redőnyök új generációját mutatta be a németországi ROMA cég. A ROMA újonnan kifejlesztett, formatervezett, hightech kitámasztós redőnye motoros működtetésű. A redőnypalástot egy gombnyomásra ki lehet támasztani, ezáltal leengedett palást mellett is szellőztethetünk. 
További előnye, hogy a nyílászáró teljes magasságában árnyékolhatjuk a helyiséget, annak teljes sötétítése nélkül. A tökéletes funkció rendkívül esztétikus külsővel párosul: a vezetősínen semmiféle zsanérozás, csavarozás nem látható, még oldalról sem.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kaviccsal szórt kerítés
Mély benyomást keltő, gyönyörű kerítést készítettek Szőke Tímeáék Nagyberkiben. A kivitelezés során bedolgozott anyagok jó része ráadásul bontásból származó, tehát ingyenes volt, úgyhogy a kerítés nem is került túl sokba.


csináld magad
Gyerekparadicsom a kertben: variációk játszóházakra
A játszóház nagyon sokféle lehet. Különbözhet anyagában, formájában, megoldásaiban. Mutatunk néhány lehetőséget, amelyek szintén érdekesek lehetnek gyermekeink számára.


csináld magad
Így lesz az ágykeretből kerti bár
Egy ismert DIY blogger nemrég megmutatta, hogyan épített kerti bárt két ágykeret felhasználásával.


Gép- és anyagújdonságok
Gigantikus burkolólapok trendje
A közelmúltban ért véget Bolognában aCersaie, a burkolatok legnagyobb nemzetközi kiállítása, ahol a gyártók évről évre bemutatják újdonságaikat. A kiállítás fő üzenete – és a következő évek egyik meghatározó trendje –, hogy a burkolólapok méretei egyre nőnek.








Gép- és anyagújdonságok

Felújítás törhetetlen „üvegezéssel”



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság