hirdetés



Fantasztikus fűrészállomás

Gép- és anyagújdonságok

Fantasztikus fűrészállomás

A Bosch megint olyan szerszámot alkotott, amely megkönnyítheti és tökéletesítheti az otthoni barkácsmunkánkat. A PLS 300 fűrészállomás ötletes segédeszköz fa, műanyag vagy alumínium pontos fűrészeléséhez. Egyszerű, könnyed és biztonságos.

 

Mostantól elfelejthetjük a fűrészbakot, a balesetveszélyes helyzeteket, a bizonytalankodó fűrészelést. A praktikus Saw Station (magyarán: fűrészállomás) moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy bármilyen beállítást egyetlen mozdulattal rögzíthessünk. Padlóburkolatoknál, bútorlapoknál gyors, biztonságos és egyenes fűrészelést garantál, de parketta, laminált padló, sőt műanyag és alumínium szalagok esetén úgyszintén. Ideális asztalosipari panelekhez és négyzetgerendákhoz is.
 
„Sima” vágás
Csak egy fordulat és a könnyen leolvasható skálán beállíthatjuk a vízszintes szögeket fokozat nélkül, s azok mindegyik munkadarabnál biztosan egyezni fognak.
 
Sínen van
A szerkentyű középpontjában az alumínium vezetőcsatorna mutatja az utat, vezeti a fűrészlapot nyílegyenesen, ezzel együtt szilárdan tartja a munkadarabot a helyén. A standard PLS 300 szimmetrikusan is bővíthető két modul segítségével, amelyek alaptartozékok. A hosszú és szélesebb munkadarabok két aszimmetrikus talpra helyezhetők, amelyek segítik a felhasználót a fűrészelésnél. Legó-szerűen ezeket is kiterjeszthetjük, hogy minél biztosabb legyen az alátámasztás. A szerkezet alján élvédő van, ami segíti a tapadást és nem karcolja az alatta lévő felületet. A gép súlya 3,2 kg. A fűrészállomás 23 990 forintért kapható a szakkereskedésekben és barkácsáruházakban.
 
Minden, a Bosch PST barkácssorozatba tartozó szúrófűrészhez alkalmazható az ajánlott fűrésztárcsákkal kombinálva.
 
Közreműködött: Robert Bosch Kft.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Asztali barkácsgép készítése
Nagyon jól jött volna a lakásfelújítás során Komáromi Sándornak Kecskeméten egy asztali körfűrész a deszkák és lécek megfelelő szélességűre vágásához. Gondolkozni kezdett...


Szerszám-anyag
Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek
Idén tavasztól már a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan nekiláthatunk a kertápolásnak: az eddig csak profi gépeiről ismert STIHL legújabb akkus kerti szerszámai az otthoni felhasználók számára is nagy erőt biztosítanak a kert karbantartásához, ám teszik ezt úgy, hogy működésük nem járt olyan zajjal, ami zavarná a szomszédok pihenését.


Gép- és anyagújdonságok
Láncfűrész és használata
Fakivágás, faaprítás, ma már szinte elképzelhetetlen láncfűrész nélkül. Persze amilyen hasznos szerszám, olyan veszélyes is lehet, de ha elővigyázatosan használjuk, lényegesen könnyebbé válik vele a munka.


Gép- és anyagújdonságok
Fűrész állítható fogóval
A szerszámgépek legújabb generációja megérkezett hazánkba. Egyedi, modern külsejük mellett belső tudásukban is felveszik a versenyt minden profi szerszámgéppel. Elsőként a Worx WT401K típusú orrfűrészt mutatjuk be, amely erős, kényelmes és precíz.






Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész újdonság


Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, mintha játék lenne


Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, lézeres pontossággal

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság