hirdetés



Tökéletes spirálfűrész

Gép- és anyagújdonságok

Tökéletes spirálfűrész

A Dremel RotoZip X-Cores betét gyorsabban vág a hagyományos fúrószáraknál, s a leggyorsabb száraz csempevágási megoldást kínálja alkalmi és professzionális felhasználók részére egyaránt. Ráadásul átlagon felüli garantált minőségű gép.

Az X-Cores a gyémánteszközipar legújabb találmánya: a leggyorsabb körfűrész-vágófej a piacon. Különleges gyártási folyamat garantálja a jelentősen hosszabb élettartamot és teszi lehetővé a hagyományos fúrófejekénél jóval gyorsabb munkasebességet. A RotoZip spriálfűrésszel használva ez az innovatív tartozék hatékony megoldást kínál az összes kemény járólap szabadkézi, száraz vágásához. Ezzel az új fejlesztéssel kipattogás nélküli, tiszta vágásokat készíthetünk a legkeményebb anyagokban is, mint például a gránitban vagy a természetes kő padlóburkolatban, illetve egyéb kerámiákban. Egyetlen X-Core betét több mint 100 száraz lyukat képes vágni porcelán felületen, és persze alkalmas már létező lyukak tágítására, javítására is.

A Dremel RotoZip rendszer a felhasználások széles skáláját teszi lehetővé. A gépeket könnyű kezelhetőségük és kis súlyuk miatt is kedvelik a szakemberek. Az új X-Core fúrófejekkel a RotoZip gépek tökéletesen alkalmasak gipszkarton felületek, konyhapultok, fal-és padlóburkolatok vágására. Az ezekkel a szerszámokkal végzett precíz vágásokat szaniterek beszerelésekor és fémek megmunkálásakor is hasznosíthatjuk. A RotoZip RZ3 és RZ5 spirálfűrészei szakkereskedelmi üzletekben kaphatók 35 390, illetve 47 270 Ft-os áron.

Készlet - Az új kezdő készlet tartalma az RZ5 spirálfűrész, valamint négy különböző méretű X-Core tartozék.
Betétek- A betétek 8 különböző méretben kaphatók, 6-35 mm-es munkaátmérőig, 6,3 mm átmérőjű befogószárral. A magas hengerpalástnak köszönhetően több mint 30 mm-es vágási mélység is elérhető velük.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Olvasólámpa vízcsőből
Ami valakinek hulladék, az másnak kincs. Ennek jegyében nemcsak használható, hanem határozottan mutatós lámpát alkotott Kis László Szarvason.


Hírek
Nem mindegy, hogyan szigetelünk: ha jól csináljuk, rengeteget spórolhatunk
A világ energiafogyasztásának harmadát épületeink fűtésére és hűtésére fordítjuk. Az energiafaló ingatlanok rengeteg károsanyag-kibocsátásért és légszennyezésért felelősek, ami szakszerűen tervezett és kivitelezett energiahatékonysági felújításokkal – például szigeteléssel – jelentősen csökkenthető.


Hírek
Új hőszivattyúgyárat létesít Lengyelországban a Daikin Europe
A Daikin Europe N.V. bejelentette, hogy 300 millió eurós beruházással új gyárat létesít a lengyelországi Łódźban. Az új üzem egyúttal a Daikin első gyártó telephelye lesz Lengyelországban. Az új gyárban 2024 júliusától lakossági használatú hőszivattyúk készülnek majd.


Gép- és anyagújdonságok
Fürdőszoba-felújítás a mai trendek szerint
Az idei év igazán sokszínűnek tekinthető a fürdőszobatrendeket illetően, hiszen a teljes letisztultságtól kezdve a minimalista stíluson át a színes fürdőszobáig változatos termékpalettáról válogathatunk.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság