hirdetés



Láncfűrész újdonság

Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész újdonság

Az őszi kerti munkánkban hasznos társra lelhetünk, ha a Hitachi CS35EJ benzinmotoros láncfűrészt választjuk. A már-már professzionális kategóriába tartozó fűrész minden komolyabb favágási munkában jól használható. Vele minden tüzelőnek valót feldarabolhatunk.
A téli fűtési szezonban egyre elterjedtebbek a gázkonvektorokkal szemben a kandallók használata. Már, ha persze meglehet oldani a beépítésüket. A tűzifa feldarabolásánál jól jön egy megbízható, erős, nagy munkabírású láncfűrész.
 
A Hitachi igyekszik professzionális termékeket piacra dobni. A CS35EJ fűrésznél 1000 óra élettartamot garantálnak, amely nem is tűnik valótlannak, ha tudjuk, hogy a gép rendszere automata tartós fém olajozóval van szerelve, amelyet magunk szabályozhatunk, így a gép élettartama jelentősen megnövekszik, szemben azokkal az automata szabályozású fűrészekkel, amelyek rosszul vannak beállítva. A gép alkatrészei egyenként is hosszú életre vannak tervezve. A magnézium olajdekni, a duplagyűrűs dugattyú, a krómozott henger vagy a megnövelt, erős csapágyak mind azt mutatják, hogy a fűrész soha nem dobja be a törülközőt. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy egy japán minőségű gépet vásárolunk, akkor a bruttó 55 ezer forintos ár nem is olyan drága.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Kandallóépítés saját kezűleg
Télen jól esik a fűtött szobában ücsörögni, olvasgatni, ha pedig a meleg nem egy egyszerű konvektorból, hanem egy dekoratív kandallóból árad, az csak fokozza a meghitt hangulatot. Olvasóinkat is ez az elv vezérelte, amikor felújításba kezdtek.


Ötletek
Télen friss levegő, nyáron légkondi
Ajkay Imre előző ötlete egy, a kárba vesző meleg levegőt hasznosító szerkezet volt. Van azonban a szombathelyi lakásban egy másik egyszerű „készülék” is, amely télen is, nyáron is hasznos segítség.


Ötletek
Tűzifa tárolása a házban: praktikus és mutatós megoldások
A tűzifáért kimenni a hidegbe fárasztó és kellemetlen. De hogyan tarthatnánk belőle egy nagyobb adaggal a házban úgy, hogy az ne rontsa az összképet? Van, aki mutatósabb kosarakba pakolja őket, más feltornyozza a hasábokat a kályha mellett, és akad olyan is, aki dekoratív tárolót vásárol vagy barkácsol magának. Íme néhány ötlet!


Szerszám-anyag
A cserépkályha reneszánsza
Ki ne vágyna egy hűvös, téli estén hozzásimulni a meleget sugárzó kályhacsempékhez? A cserépkályhával való fűtés egyesek számára kissé elavultnak tűnik, pedig a gázkonvektorral vagy az elektromos fűtéssel felveszi a versenyt. Kiváló hőtartó, illetve hőleadó képessége a mai energiaárakat figyelembe véve nem elhanyagolható szempont.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság