hirdetés



Mosásálló falfesték

Gép- és anyagújdonságok

Mosásálló falfesték

Új beltéri festékekkel rukkolt elő a Düfa festékgyártó cég. Az új termékek kiváló lég- és páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek. A festés után megújul otthonunk.
Az új beltéri falfesték jobban ellenáll a környezeti behatásoknak, mint a korábbi festékek. Mosásálló, így ha valamilyen szennyeződés rakódik a falra, akkor egy nedves ruhával is letisztíthatjuk, a festék elszíneződése nélkül. Fehér színe miatt jól illeszkedik lakókörnyezetünkbe, száradás után pedig matt fényűvé válik. Alkalmazása egyszerű, gazdaságosan hordható fel, egyenletes fedőképességű, így egy liter festék 6-7 négyzetméter falfelület lefestésére lesz elegendő.
 
Latex-újdonság
Ugyancsak a Düfa új terméke a Mattlatex ? Latexfesték, amelyet számos új, pozitív tulajdonsággal ruházott fel a gyártó. Alkalmazása egyszerű, minden teherbíró, szilárd, száraz és tiszta alapra felhordható. Száradás után matt fényű, súrolásálló, jól tapadó és kiváló lég- és páraáteresztő tulajdonságú felületet kapunk. Egy liter latexfestékkel körülbelül 6 négyzetméter felületet vonhatunk be.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Természetes falfestékek
Egyre többen keresik a természetes alapanyagú építő-, kötő-, burkoló- és fedőanyagokat. Ennek egyik oka az allergiás megbetegedések terjedése. A másik pedig az a felismerés, hogy a műanyag termékek alkalmazása gyakran penészgombák megtelepedésével jár.


Gép- és anyagújdonságok
Divatos falfestékek
Megjelent a Supralux új Színes Beltéri Falfestéke. Az idén megjelent termékcsalád igen változatos, összesen 16 féle színárnyalatból választhatunk. Az új divatszínek segítségével egy ecsethúzásra feldobhatjuk, különlegessé tehetjük otthonunk bármely részét.


Szerszám-anyag
Fogadjunk, hogy Ön is imádja otthonának ezt a helyiségét!
A béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb pontja is.


Szerszám-anyag
Fűt a falfesték!
A Poli-Farbe és a BME mérnökei bemutatták a hazai fejlesztésű lakást fűtő falfestéket.




Gép- és anyagújdonságok

Falfesték, ami fűt


Szerszám-anyag

Lakásfűtő falfesték





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság