Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán


Stihl Timbersports bemutatóval és versennyel népszerűsítik az erdőjárást az idei FeHoVá-n.

A fegyverek, a horgászat és a vadászat szerelmeseinek, valamint a természetkedvelőknek szóló FeHoVa kiállításra idén is különleges programokkal készülnek a szervezők.

Ennek része az a Stihl Timbersports bemutató és verseny, amelynek célja az extrém sportfavágás, illetve a sportágon keresztül az erdőjárás és az erdőgazdálkodás további népszerűsítése hazánkban. A hazai sportfavágás legjobbjai hat versenyszámban csapnak össze a Hungexpón megrendezett, február 7-10. közötti eseményen.

Az ország extrém sportfavágói ismét bedurrantják tekintélyes teljesítményre képes motorfűrészeiket, hogy nem kis zaj közepette a Stihl Timbersports szériából már jól ismert hat versenyszámban mérjék össze tudásukat. A Stihl  Timbersports FeHoVa Kupa kvalifikációját pénteken 13 órától, a döntőt szombaton 11 órától rendezik meg, a bemutatók vasárnap 11 és 14 órától kezdődnek az F pavilonban.


A megmérettetésen indulók három fordulóban harcolnak majd egymással. A szombati küzdelemben részt vesz az extrém sportfavágás hazai nagy reménysége, a 16 éves Strúbel Bence is, aki ezúttal is többek között édesapjával, Strúbel Józseffel veszi fel a harcot a minél jobb helyezésért. A versenyzők közül természetesen nem hiányozhat a többszörös magyar bajnok Juhász István sem, akinek a legtöbbet köszönhetjük a sportág itthoni népszerűsítésében. Ezen kívül ismét Magyarországra érkezik a Stihl Timbersports többszörös Európa-bajnoka, a cseh Martin Komarek is.
A FeHoVa kiállításról bővebb információ a www.fehova.hu oldalon, a Stihl Timbersports szériáról pedig a www.facebook.com/stihltimbersportsHUN linken érhető el.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Versenyautó alakú postaláda
Otthon föllelhető maradékokból készítette Garbár Sándor ezt a postaládát Békésen....
Teremtsen otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen....
Idén piacra kerül a Terrán napelemes tetőcserepe
A 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat, a Terrán Tetőcserép Gyártó...
Lakásfestés egyedül
Számos élethelyzetben érezheted úgy, hogy egyedül kell megoldanod a hétköznapi problémákat,...
Barkács- és Kreatív Bajnokság 2011
Keressük az ország legügyesebb, legkreatívabb embereit! Mindazokra számítunk, akik...
Barkácsverseny a Praktikerben
A Praktiker és a Black&Decker közös akció keretében keresi országszerte Magyarország...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION