Okos mosó-szárító rendszer


Az LG nagy kapacitású mosógépből, beépíthető minimosógépből és új szárítógépből álló rendszere még kényelmesebbé teszi a házimunka elvégzését.

Az LG Las Vegasban, a 2019-es CES-en mutatja be új, ultranagy kapacitású TWINWash ("ikermosó") mosógépét és szárítógépét, amely a szakkiállítás innovációs díját is kiérdemelte. A mosógépből, az alatta elhelyezhető, kényesebb textíliák tisztítására tervezett SideKick (kishaver) mini-mosógépből, valamint a DUAL Inverter Heat Pump (kettős inverteres hőszivattyú) szárítógépből álló teljes ruhaápolási rendszer segítségével egyszerre mosható két töltet ruha, egy harmadik adag pedig kíméletesen, alacsony hőfokon szárítható. A rendszernek része a wifi-csatlakozás és a SmartThinQ okosplatform is, amivel immár a mosás is intelligenssé válik.
Az új, nagy kapacitású mosógép és a szárító egyaránt óriási, közel 70 centiméter átmérőjű betöltőnyílással rendelkezik, így rendkívül könnyű a ruhák be- és kipakolása. Miközben a fő mosógép a nagyobb mennyiségű ruha tisztítását végzi, addig – ezzel egyidőben – az alatta elhelyezett SideKick mini-mosógépben egy kisebb töltet kíméletes ápolást igénylő ruhanemű mosása futhat. A megnövelt kapacitásnak és a párhuzamos működésnek köszönhetően az LG TWINWash ideális választás a nagyobb családok számára, hiszen egyszerre belefér akár egy dupla paplan és egy teljes ágyneműhuzat-szett.


Az új készülék egyszerre végzi nagyobb hatékonysággal és rövidebb idő alatt a mosást, mégpedig az olyan modern technológiáknak köszönhetően, mint amilyen a TurboWash360°. Ez öt erőteljes vízfúvókával és a 6Motion megoldással éri el azt, hogy a víz mélyen behatolhasson a szövet szálainak belsejébe. Az új szárítógép Dual Inverter Heat Pump technológiája a még energiatakarékosabb működés mellett alacsonyabb szárítási hőmérsékletet tesz lehetővé, így a kíméletesen szárított ruhák tartósabbak lesznek és kevésbé mennek össze. A készülék öntisztító funkciója megakadályozza, hogy a kondenzátorban felgyűljenek a finom textilmaradványok és szöszök, így egyrészt nem romlik a meleg levegő áramlásának hatékonysága, vagyis javul a szárítás hatékonysága, másrészt időt spórol a felhasználók számára, hiszen nem kell vesződni a tisztítással.
A wifi-csatlakozás és a SmartThinQ okosplatform révén a mosó- és a szárítógép kompatibilis mind a Google, mind az Amazon hangalapú asszisztensével, – így más funkciók mellett – a gép be- és kikapcsolása, a mosási és szárítási ciklus elindítása és leállítása, a mosási és szárítási ciklus állapotának ellenőrzése mind elvégezhető egy-egy hangutasítással vagy egy okostelefonos alkalmazáson keresztül. A szárítógép Smart Pairing funkciójának köszönhetően nincs szükség a szárítási program manuális kiválasztására, hiszen az LG intelligens technológiája felajánlja az optimális beállítást.
Az LG új mosó- és szárítógépe új, a készülékeknek luxusmegjelenést kölcsönző Black Steel (éjsötét acél) borítással is elérhető lesz. A TWINWash rendszer — az LG más, fejlett ruhaápolási készülékeivel együtt — 2019. január 8-11. között tekinthető meg a CES-en, a Las Vegas Convention Center #11100 standján.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Iroda a lakásban
Ideális megoldás, ha van egy hely a lakásban, ahol dolgozni...
Jelentősen nőtt a környezetbarát építőanyagok iránti igény
Az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt azoknak a lakossági építtetőknek a száma,...
Mulcsozó fűnyírás
A környezetkímélő kertgondozás? Takarékos gazdálkodás a vízzel, a gyomirtók mellőzése?...
Polcrendszer a nappaliban
Olyan egyedi méretű polcrendszert szerettünk volna a nappaliba, amelyen minden könyv,...
Tökéletes csavarrend
Barkácsoló ember lévén rengeteg – és rengetegféle – facsavar, tipli, metrikus csavar,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION