Élmény így a fűnyírás


Gyors, könnyű, kényelmesen használható, akkumulátorral működik, környezetbarát, csendes, ergonomikus, és olcsóbb, mint egy Tesla: a Stihl kirukkolt új új fűnyíró-családjával.

Szívesen búcsút mondanánk fűnyírás közben a hosszabbítók és kábelek le- és feltekerésének, és szeretnénk mindemellett környezetbarátok is lenni? Jó lenne minél gyorsabban végezni a nyáron többnyire hetente esedékes fűnyírással, hogy utána nyugodtan pihenhessünk a teraszon? A Stihl ígérete szerint új fűnyíróival könnyű és igazi élmény a fűnyírás.


A Stihl akkumulátoros fűnyírói minden fenti problémára megoldást nyújtanak – a kertbarátok, a hobbikertészek és a profik számára egyaránt. A márka hat modellt vezetett be – kertbarátoknak és rutinosabb hobbikertészeknek a Compact, a tapasztalt szakembereknek pedig a Pro termékcsalád modelljeit ajánlva.

Csendesek és környezettudatosak

Az akkumulátornak köszönhetően környezetbarát gépekről van szó, melyek csendesen – alacsony rezgésszinttel – és optimális energiafelhasználással működnek, így biztosak lehetünk abban, hogy a környezetünket sem fogjuk zavarni. Eco üzemmódban a motor fordulatszáma automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, így biztosítva a hosszabb működési időt. A megfelelő gép kiválasztása esetén egy töltés elegendő akár a teljes kert/gyepfelület karbantartásához.

Esőben is biztonságosan

Szemerkél az eső és nagy a fű, pedig hamarosan érkeznek a vendégek a grillpartira? Ami elképzelhetetlen egy elektromos készülékkel, a Stihl Pro termékcsaládjának fűnyíróival egyszerűen kivitelezhető. A gépek nedves időben is használhatók, veszélytelenül és változatlan teljesítménnyel.

Nincs többé izomláz

Könnyű és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően egyszerűen kezelhető gépekről van szó. A modellek összecsukható tolókarral rendelkeznek, amely lehetővé teszi helytakarékos tárolásukat. A tolókar kialakítása megkönnyíti a fűgyűjtő ürítését, magassága pedig mindenki számára kényelmesen beállítható.

A szabadságról visszaérkezve is lehet ápolt a kert

Ezt a központi vágásmagasság állíthatósága teszi lehetővé, hiszen mielőtt elutazunk, elegendő a megszokottnál alacsonyabbra vágnunk a gyepet, így ha a fűnyírásra hosszabb ideig nincs lehetőségünk, akkor sem kell hazaérkezés után egyből a kert miatt aggódnunk.

Se gereblyézés, se trágyázás

A fűnyíróknál alaptartozék a 30-55 literes, telítettségjelzővel ellátott fűgyűjtő kosár, amelynek használatával nincs szükség a levágott fű összegyűjtésére. Emellett kiegészítő felszerelésként elérhető a mulcsozó készlet, amely speciális késének köszönhetően maga gondoskodik az apróra vágott fű láthatatlan terítéséről arra az esetre, ha szeretnénk az értékes tápanyagot visszajuttatni a talajba természetes trágya formájában. Ezzel is időt és energiát spórolhatunk.

Bővebben: stihl.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Festés hőségben
30 °C feletti hőmérsékletnél kockázatos festeni, mázolni, főleg kültéren a tűző napon.  Készüljünk...
Így alakítsd át a gyerekszobát
A diákok legnagyobb bánatára nemsokára elkezdődik a tanév, és vége szakad a jól megérdemelt...
Fürdőszobadesign: ívelt falak
A modern térkialakítás kedveli az ívelt formákat. Ebben jelentős szerepe van az újabb...
Homlokzati felújítás Mapei termékekkel
A Kulturális Főváros cím hatalmas fejlesztéseket indított...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION