Országos hírnév és negyedmillió forint


A Stihl idén úgy döntött: hétköznapi felhasználói között keresi meg idei kampányarcait.

 A különleges pályázat győztese nem csak országos hírnévvel és számos élménnyel gazdagodhat: szerződéskötés esetén a Stihl aktuális árlistájából bruttó 250 000 Ft értékben választhat gépet magának.


Van, aki lenyírja, van, aki összegyűjti. Van, aki kidönti, van, aki aprítja. A kerti munkát mindenki másképp csinálja, egyvalami azonban minden kertészben, asztalosban, erdészben, háziasszonyban és családapában közös: a Stihl széles kínálatában egytől egyig megtalálják a hozzájuk és munkájukhoz illő kerti gépet.
– Teljesítmény, biztonság, technológia, precizitás és munka iránti szenvedély. Ezek adják vállalatunk esszenciáját, a Stihl igazi erejét azonban a gépeket használó közösség jelenti – mondja Szentesi Levente, az Andreas Stihl Kft. marketingigazgatója, majd hozzáteszi: éppen ezért döntöttek úgy, hogy az idei évtől a vállalat kommunikációjában is minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek az erdészeti és kertészeti eszközök felhasználóira.
– A korábbi években többek között Szivós Márton világbajnok vízilabdázó, McMenemy Márk televíziós műsorvezető és Megyeri Szabolcs kertészmérnök képviselték vállalatunkat, most azonban bárki számára lehetőség nyílik arra, hogy óriásplakátokról mosolyogjon vissza ránk – magyarázza a marketingigazgató. A Stihl várja mindazon fiatal hobbikertészek, tapasztalt favágók, nyugdíjas nagyszülők, lelkes háziasszonyok és fáradhatatlan családapák jelentkezését, akik őszinte lelkesedéssel vetik bele magukat a ház körüli munkákba.
A STIHL Arcok kiválasztása nagyon egyszerű. A pályázaton való részvételhez mindössze regisztrálni kell a stihlkozosseg.stihlnemzedekek.hu oldalon. A jelentkezőket a Stihl Arcok csapata előválogatja, kategóriákba sorolja, majd a három-három legjobb jelölt közül nyilvános szavazással választja ki a Stihl idei kampányarcait. A szerencsések a sok-sok élmény és az országos hírnév mellé – szerződéskötés esetén – a Stihl aktuális árlistájából választhatnak maguknak gépeket bruttó 250 000 Ft értékben.
Jelentkezési határidő: 2018. február 18.
Ha Te is szereted beröffenteni a motorfűrészed, imádod beszippantani a frissen nyírott fű illatát, rajongsz a csendért, és elégedettséggel tölt el a munka elvégzése utáni pihenés, akkor Te vagy a Stihl embere. Jelentkezz még ma!
Bővebb infó: stihlkozosseg.stihlnemzedekek.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Energiamegtakarítási pályázatok 2009
Augusztus elején indult útjára a "Sikeres Magyarországért"...
Idén piacra kerül a Terrán napelemes tetőcserepe
A 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat, a Terrán Tetőcserép Gyártó...
Pajkos póni
Feleségével beszélgetve jutott arra az elhatározásra Werstroh János (Pécs), hogy...
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
GKM: Lakossági energiatakarékossági pályázat, 2007.
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium honlapján már letölthető a lakossági energia-megtakarítás...
Pályázati pénz szigetelésre, fűtésfelújításra
Elindult az Új Magyarország Lakásfelújítási Program. Az Önkormányzati és Területfejlesztési...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION