Intelligens légtisztítás


Tisztább lesz a lakásban a levegő és egészségesebb a környezet az új légtisztítókkal és légkondicionálókkal.

A holnap kezdődő CES-en, azaz a világ legnagyobb elektronikaikütyü- és gépvásárán mutatja be a koreai LG a legújabb, intelligens otthoni légkondicionáló megoldásait. Bemutatkozik a finom por kiszűrésére alkalmas PuriCare légtisztító és a DUALCOOL ThinQ™ inverteres légkondicionáló, amely hangfelismeréssel és DeepThinQ technológiával felvértezve teszi minden korábbinál kellemesebbé és tisztábbá a levegőt.


Okos megoldás a por ellen

Számos tanulmány bizonyította, hogy a beltéri levegőben található pollen és por a világon mindenhol hatással van a komfortérzetre, az életminőségre. Az LG PuriCare légtisztítója – a készülék érzékeny levegőminőség érzékelője révén – automatikusan eltávolítja a levegőben szálló finom porszemcséket, mielőtt a lakók kellemetlennek kezdenék érezni a levegő minőségét.

Az érzékelőegység.

A PuriCare kikapcsolt állapotban is folyamatosan ellenőrzi a levegő minőségét, de csak akkor kapcsol be, ha valóban szükség van a levegő kezelésére. Az egyedi, henger formájú PuriCare a piac legmodernebb légszűrő technológiáját kínálja az LG 360° Total Care szűrőrendszerével.

A légtisztító.

Clean Booster (magyarra tisztaságfellendítőnek fordíthatnánk) funkciója révén pedig akár 7,5 méteres távolságig is képes a tiszta levegő befújására, így nagyobb helyiségekben is kellemes légállapotot biztosít, ami ideális kisgyermekes családok részére, vagy azoknak, akik háziállatot tartanak.


Hangfelismeréssel, kényelmesen
A szintén a CES-en debütáló LG DUALCOOL ThinQ™ Stand Inverter légkondicionáló olyan hangfelismerő technológiával készült, amellyel akár a bejárati ajtóból, vagy egy másik szobából is könnyen beállítható a hőmérséklet egyszerű szóbeli parancsok használatával.

A DUALCOOL ThinQ™ a kettős inverterkompresszornak köszönhetően nagy energiahatékonysággal, de alacsonyabb zajszint mellett alkalmazza az LG DeepThinQ mesterségesintelligencia-technológiáját, amely a helyiség feltérképezésével nagyobb légáramlást képes biztosítani a bent tartózkodók irányába. Azon túl, hogy felismeri a személyek jelenlétét a helyiségben, az emberi mozgást érzékelő intelligens szenzor az egyes emberek távolságának függvényében is vezérli a levegő áramlását. Az LG DUALCOOL ThinQ™ klímaberendezés képes elemezni a lakók napi viselkedésmintáit is, így megtanulja, hogy a ház egyes helységeit mikor kell hűteni az optimális hőmérséklet fenntartása és az energiatakarékosság érdekében.


– Az LG intelligens háztartási gépei az iparág vezető termékeinek számítanak abban a tekintetben, hogy képesek időben jelezni a felhasználók igényeit, így még kellemesebb körülményeket teremtenek – mondta Song Dae-hyun, az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke. – A mesterséges intelligencia jelenleg olyan szinten van, hogy már nem csak sakkozni képes, az LG pedig elkötelezett amellett, hogy ezt a technológiát alkalmazza a fogyasztók életminőségének javításához.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Iroda a lakásban
Ideális megoldás, ha van egy hely a lakásban, ahol dolgozni...
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Tedd meg most! Másokért, magadért!
Májusban a vérplazma adás duplán segítség. A Vascular Plazma országos plazmaferezis...
Építsünk úszótavat!
Egyre népszerűbbek az olyan kerti tavak, amelyekben nemcsak gyönyörködni lehet, hanem...
Fürdőszobadesign: ívelt falak
A modern térkialakítás kedveli az ívelt formákat. Ebben jelentős szerepe van az újabb...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION