Nagy Kazánválasztó Nap


2017. szeptember 23-án a Nagy Kazánválasztó Nap keretében több, mint 100 akciós gázkészülék közül választhatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben.

Az Otthon Melege Program kibővült a korszerűtlen gázkonvektorok cseréjének elősegítésével. 2017. szeptember 21-től pályázhatnak az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek. A pályázók egy konvektorcserére maximum 120 ezer forint, több konvektor cseréje esetén maximum 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak.
A pályázati kiírás itt érhető el: https://konvektor2017.nfsi.hu/
A 2015-ben hatályba lépett 1186/2015/EU és 1188/2015/EU rendeletekben foglalt követelmények 2018. január elsejétől szigorodnak, így jövő év elejétől már csak a környezetbarátabb, energiahatékony készülékek köthetők be.
A Merkapt Nagy Kazánválasztó Napján ezek a korszerűbb, éppen ezért drágább készülékek is kedvezőbb áron érhetők el, csakúgy, mint a régi típusú gázkonvektorok.

Több, mint 100 gázkészülék akciós áron! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az akciós árak kizárólag a Nagy Kazánválasztó Napon érvényesek, kizárólag az aznap megvásárolt vagy leelőlegezett termékek esetén!
FIGYELEM! A meghirdetett készülékek utolsó darabok, sok esetben bemutató készülékek, ezért csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani őket annak, aki először kifizeti vagy leelőlegezi. Előfoglalásra nincs lehetőség, reggel 09:00 előtt a készletből akciós áron nem szolgálunk ki vásárlókat.
A megvásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk. A szállításban partnerünk a GLS futárszolgálat, díjszabása elérhető a helyszínen.

HOL?
Merkapt Zrt. kereskedelmi központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b
Ingyenes parkolás biztosított!

MIKOR?
2017. szeptember 23. szombat, 09:00-15:00

Bővebb információ: www.merkapt.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Iroda a lakásban
Ideális megoldás, ha van egy hely a lakásban, ahol dolgozni...
Otthonunk hőszigetelése
Kedves Hajnalka! Nyeregtetős parasztházunk van. Mestergerendás fafödémünket szeretném...
Van új a hó alatt
Hogyan végezzük a csúszásmentesítést?
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
Plusz szekrénypolcok s. k.
A kis alapterületű lakásban élőknek gyakran gondot okoz a ruhák, kabátok, cipők tárolása....
Hangszerrel bútorozott szoba
A közelmúltban készítette Antal György feleségével, Ágnessel lányai szobabútorát....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION