Everest Expedíció és STIHL


A természet iránti alázat, a profi hozzáállás, a maximalizmus és a folytonos kihívások keresése olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik sikeres expedíciós hegymászás, ezen értékeket pedig a STIHL is magáénak vallja.

Éppen ezért egyértelmű volt a STIHL számára az, hogy támogatják Klein Dávid és Suhajda Szilárd csúcstámadását. A két hónapos expedíciós időszakot követően új fejezet nyílhat a magyar hegymászó-történelemben, amelynek sikerességét a STIHL is büszkén támogatja.


A STIHL-hez eredendően közel áll a természet és a sport szeretete, e kettő szerencsés találkozása a Timbersports nemzetközi sportfavágó-versenysorozat és a már 15 éve rendszeresen megrendezésre kerülő hazai fakitermelő versenyek is, melynek célja kezdetektől fogva az erdei munka biztonságának növelése volt. A STIHL sikerének titka a vállalat filozófiáját megtestesítő kiváló minőségű termékeiben, az innovációra és a profizmusra való törekvésben rejlik. A sport szellemiségéhez közelálló szemléletet tükröz a folyamatos fejlesztés, kitartás, kompromisszumoktól mentes maximalizmus - mindaz, amitől a STIHL termékei prémiummá válnak, és amire a hétköznapokban úgy szoktunk hivatkozni, hogy minőségi teljesítmény.


A STIHL egy hosszú távú kapcsolatokra építő, korrekt, megbízható partner, aki számára fontosak a közösség céljai és az Everest Expedícióhoz hasonlóan, örömmel vállal szerepet azok elérésében. Ahogy a magyar hegymászók trekking túrájában is részt vehetnek amatőr hegymászók, úgy a STIHL is megteremti kompakt akkus eszközeivel a lehetőséget arra, hogy profiknak érezhessék magukat azok a felhasználók is, akik akár csak hétvégi kertgondozásukhoz használják a vadonatúj fejlesztésű akkumulátoros termékcsalád tagjait. A STIHL által támogatott csúcstámadással kicsit mindannyian a világ tetejére érhetünk, a sikert pedig közösnek érezhetjük, legyünk hobbikertészek, hivatásos fakitermelők, lelkes szurkolók vagy éppen expedíciós hegymászók.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mesterember-ajánló a Praktikernél
Új szolgáltatással könnyíti meg vásárlói számára az építkezéssel, felújítással járó...
Most Ön szerkesztheti lapunkat!
Kedves Olvasónk! Szeretnénk az Ötlet Mozaikot az eddiginél is jobbá és ötletadóbbá...
Egy kádból két fotel
Fürdőszobájuk felújítása során gondolt arra Csákvári Erika Komáromban, hogy a régi...
Kerti bútor – maradék fából
Maradék fából készítette ezt a kerti kiülőt láncfűrész és flex segítségével Waisz...
Díjazott kreativitás
A Magyar Termék Nagydíj Pályázat keretében idén a cégek termékei, szolgáltatásai...
A LEGRAND 2016-ban is a Magyar Termék Nagydíjasok között
Idén 66 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION