Óriási sikert arattak a STIHL új kéziszerszámai az AGROmash-on


Hatalmas érdeklődés mellett, a 35. AGROmashEXPO-n mutatta be új akkumulátoros termékeit a STIHL.

Kiemelkedően nagy volt az érdeklődés az Andreas STIHL Kft. standjánál az idei AGROmash kiállítás első napján, a Hungexpon. A hazai kiállítások közül ez az egyetlen, ahol a STIHL, mint cég jelenik meg, a többi hasonló eseményen a nagyobb szakkereskedések képviselik a vállalatot. A négynapos szakmai esemény jó lehetőséget ad a számukra, hogy a professzionális eszközeiken túl a lakossági fogyasztók számára bevezetett kompakt akkumulátoros eszközeiket is bemutassák.
"Ez egy rendkívül jó közönségkapcsolati lehetőség a számunkra, hiszen egyrészről közvetlen kapcsolatot tudunk felvenni a vásárlóinkkal, másrészről pedig viszonylag nagy területen szinte minden termékünket be tudjuk mutatni" - mondta Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft ügyvezetője, majd hozzátette: a cég fennállása óta minden évben nagy figyelmet fordítanak az AGROmashon való megjelenésükre. Az ügyvezető aláhúzta: az az 50-60 ezer látogató, aki megfordul a kiállításon, egytől egyig fontos számukra. "Sikeres első napot zártunk, bízunk abban, hogy a következőkben is hasonlóan nagy érdeklődés övezi majd termékeinket" – tette hozzá.
Mint ismert, nemrégiben vezette be termékei közé a STIHL legújabb COMPACT termékcsoportját, mely egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kertgondozást. A márka a növekvő fogyasztói kereslet miatt döntött úgy, hogy bevezeti a termékcsaládot, melybe négy eszköz, egy láncfűrész, egy szegélynyíró, egy sövénynyíró és egy fúvógép tartozik a hozzájuk szükséges kiegészítőkkel (a négy szerszámot bemutató cikkünkhöz kattintson ide: Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek).
Az Andreas STIHL Kft standja az AGROmash kiállítás teljes időtartalma alatt, január 28-ig megtekinthető a Hungexpo A pavilonjában.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kétfokozatú csavarozó
Megjelent a Bosch legújabb kisgépe, a PSR 14,4 - Li 2, amely a furócsavarozók...
Hozzuk formába a nyárra kültéri bútorainkat
Egyre többször ülünk ki a teraszra, és tervezgetjük a közös grillezést a barátokkal...
Megújult az Ötlet Mozaik
A májusi lapszámmal megújul az Ötlet Mozaik. A kreatív férfiaknak szóló magazin arculata...
Művészasztal székekkel
Arcfestéssel és csillámfestéssel is foglalkozik Megellai Katalin Veszprémben. Ezért...
Akkus barkácsgépek
A vezeték nélküli fúró-csavarozó gépek ma már szinte minden háztartásban megtalálhatók....
Masszív vezeték nélküli fúró- és ütvefúró
A Bosch új 14.4 és 18 V-LI vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói a legextrémebb...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION