hirdetés



Intelligens mosógép

Gép- és anyagújdonságok

Intelligens mosógép

Plusz keringtető szivattyújának, a speciális dobforgásnak és még néhány „apróságnak” hála az új Touchtronic mosógép 40 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint ami az A+++ besoroláshoz szükséges, méghozzá maximális teljesítmény mellett.

Számos egyedülálló tulajdonságának köszönhetően a Miele új, nagyméretű érintőképernyős kijelzővel rendelkező készüléke páratlan a maga nemében. Az új mosógép mindezt az exkluzív technológiáknak köszönheti. Ilyen például a PowerWash 2.0, amellyel lenyűgöző tisztítási eredményt és energiafogyasztást érhetünk el. A Miele továbbfejlesztett PowerWash eljárása a plusz keringtető szivattyún és a speciális dobforgáson alapszik.

Az új mosógép legszembetűnőbb tulajdonsága az elegáns, nagyméretű érintőképernyős kezelőpanel, melynek kezelése egyszerű és intuitív. A készülék mosási asszisztens funkciójával pedig rendkívül intelligens felhasználói kezelés jött létre: a textília anyagának, színének, szennyezettség fokának és a centrifuga fordulatának megadásával a mosógép javaslatot tesz a megfelelő programra, így a használat gyorsabb és könnyebb, mint valaha. Az újgenerációs készülék további kiemelkedő sajátossága a TwinDos, a világ első automatikus adagolórendszere a folyékony mosószerek számára.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Ajándékozni való gépek
Közelednek az ünnepek, ideje ünnepi díszbe öltöztetni az otthonunkat. A kivitelezés megkönnyítéséhez és ajándékként is kitűnő karácsonyi kisgépszettek kerültek piacra.


Gép- és anyagújdonságok
Kivételes ragasztóerő
Pár évvel ezelőtt piacra dobtak egy új formulát, amit a megfelelő összepréselhetőséggel párosuló kiváló ragasztóerő jellemzett. A termék népszerű lett a fogyasztók körében. Ez volt a Fix All High Tack, de most itt az új Soudaseal Supertack.


Gép- és anyagújdonságok
Ha Otthon Melege, akkor nyílászáró-csere
Júliustól lehet jelentkezni az Otthon Melege program támogatásaira, melyeket ingatlanunk energia-hatékonyságára fordíthatunk.


Gép- és anyagújdonságok
Különleges tapéták kollekciója
A Cole & Son és a Fornasetti közös kollekciói hatalmas és töretlen népszerűségnek örvendenek a különleges tapéták kedvelői körében.




Gép- és anyagújdonságok

Szellőző hőszigetelés Heraklith Agro-val


Gép- és anyagújdonságok

Trilak: a számok is jól festenek!


Gép- és anyagújdonságok

Konyhai újdonságok



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság