Állatvédő akkuk


Akkumulátorcsomagok hívják fel a figyelmet négy veszélyeztetett állatfaj védelmére.

A Samsung által forgalomba hozott új, Animal Edition akkumulátorcsomagjának gépeit négy veszélyeztetett állatfaj képe illusztrálja. A vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére.

– Az okostelefonok életünk részévé váltak, egyre többen vannak, akik egy percre sem tudják nélkülözni ezt az eszközt. Ugyanakkor nem lehet egyszerűen használati tárgyként tekinteni rájuk, hiszen a felhasználók személyiségüket is kifejezik egy-egy készülék kiválasztásával és díszítésével” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. – Az Animal Edition új akkumulátorcsomagokkal mindkét szempontnak megfelelünk, hiszen a hosszú feltöltési idő garantálása mellett az akkumulátorok jól kifejezik a Samsung és ügyfelei elkötelezettségét a fenntarthatóság, a természet egyensúlyban tartása mellett – tette hozzá Orsolya.

A csomagok két méretben lesznek elérhetőek. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomag kapacitása az új Samsung Galaxy S6 akkumulátorkapacitásának több mint háromszorosa lesz, míg a 11,300 mAh-s akkumulátorcsomag több mint négyszeres kapacitással bír. Egy Galaxy Note 4 akkumulátort több mint kétszer képes feltölteni, így tökéletes útitársunk lehet. A 8,400 mAh-s akkumulátorcsomagon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomagon az óriáspanda és az aranymajom látható.

Az Animal Edition akkumulátor csomagok töltésiszint-kijelzővel is rendelkeznek, és képesek egy időben két készüléket is tölteni.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Környezetbarát mobiltöltés
Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordít mindenki a környezetvédelemre, így nem...
Disney On Ice: varázslatos jégfesztivál!
Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc,...
Stílusos dió dekorfal
Sajnos nem minden fa él száz évig, de ha elhal, akkor sem kell azonnal tüzelőnek...
BabaMama Expo – hangolódjunk a családra!
Babakocsi kalandpark, pelenkatorta bemutató és idén először Apuka stand is vár a...
Kétfokozatú csavarozó
Megjelent a Bosch legújabb kisgépe, a PSR 14,4 - Li 2, amely a furócsavarozók...
Új, még erősebb akku a Bosch-tól
Se közel, se távol nincs konnektor ott, ahol fúrnunk kell? A Bosch új 36 Voltos...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION