hirdetés



Tiszta levegőt az otthonunkba!

Gép- és anyagújdonságok

Tiszta levegőt az otthonunkba!

A környezetszennyezés egyre jelentősebb. Az utcai levegő szennyezett, amit kénytelenek vagyunk megszokni, de mi a helyzet a lakásunkban? Van megoldás!
A téli időszakban 10 Celsius fok alatt állandó párahiányos levegő alakul ki a fűtött helységekben, ami egészségkárosító is lehet. Így télen a fűtés, nyáron pedig a klimatizálás csökkenti drasztikusan a helységek páratartalmát. A keletkező hiányt a párásító berendezések pótolják ? és tartják 40-60%-os szinten.
 
Az egészséges otthonért
A Lux AC 6 levegőtisztító segítségével bármilyen zárt térben tiszta, friss levegőt teremthetünk. Nem csak otthon használható, hanem bármilyen nagyobb helyiségben is: óvodában, iskolában, étteremben vagy irodában. Szerkezeti felépítése egyedülálló, 6+1 lépcsős szűrőrendszerében nagy mennyiségű levegőt képes zajtalanul és energiatakarékosan megszűrni. Antivírus-technológiájának köszönhetően hatékonyan semlegesíti a baktériumokat és vírusokat.
Nézzük, mi is az a 6+1 lépcsős rendszer. Első lépésben az előszűrő megszűri a porcicákat és hajszálakat. A második szűrő a HEPA 13, amely majdnem 100%-os hatékonysággal távolítja el a kisebb részecskéket, mint például a pollent, a gombaspórákat, a port és az állati szőrzetből származó részecskéket. A harmadik lépcsőfokon az aktívszén-szűrővel találkoznak a szennyeződések, amely nem engedi tovább a kémiai és természetes eredetű gázokat, például a cigarettafüstöt. A negyedik és ötödik lépésben az új fejlesztésű Nanopure Technológia tisztítja a levegőt. Hatásosan véd a náthát, influenzát, légúti betegségeket okozó mikroorganizmusokkal szemben. Az utolsó előtti szűrő ionizáló negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, amelyek a pozitív töltésű por- és pollenszemcséket, illetve az egyéb állati sejtmaradványok után keletkezett szennyeződéseket semlegesítik. A plusz egy lépésben a speciális fejlesztések lehetővé teszik az otthoni aromaterápiát. Az aroma gél a már megtisztított levegőt természetes eredetű illatanyagokkal dúsítja. Az allergiásoknak nem ajánlott használni a gélt!
A gép kezelése roppant egyszerű, automata üzemmódban és kézivezérléssel egyaránt használható. Automata módban a gép érzékeli a levegő szennyezettségét és szabályozza saját működését, ráadásul a felhasználóbarát LCD kijelző könnyen kezelhetővé teszi a gépet.
 
Digitális légmosó
A Boneco 2055 D típusú levegőtisztító természetes úton tisztítja meg a levegőt a legkisebb szennyeződésektől is. Az elektrosztatikus rendszernek köszönhetően hatékonyan eltávolítja a levegőből a port, virágport és különféle szagokat. A berendezés egyszerre tisztítja és nedvesíti a levegőt. Hatékonysága mellett felhasználóbarát is, mivel csendesen működik és az önműködő páraszint-szabályzásnak köszönhetően nem igényel folyamatos figyelmet. Aromaterápiás funkciójának köszönhetően otthonunkat kellemes illóolajokkal illatosíthatjuk. A berendezés önműködő, kikapcsolt állapotában is mutatja a páraszintet, illetve automatikusan kikapcsol, ha a víztartály kifogy. A gépet az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány is ajánlja.
 
Mini gépek a szobában
Léteznek kiskategóriás levegőtisztító gépek is, például a Solac, a Tefal és a Hauser minigépei. Ezek általában ultrahangos vagy ionos technológiával működnek. Az ultrahangos technológiának köszönhetően működésük csendes, nem zavarja otthonunk nyugalmát és jóval alacsonyabb áron lehet hozzájuk jutni, mint a nagyobb, korszerűbb berendezésekhez ? csak valamivel kevesebbet tudnak.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Felénk forduló fürdőfelszerelés
Mi lenne, ha minden fürdőszobai tárgy, bútor és berendezés el lenne forgatva – vagy meg lenne döntve – tíz fokkal? Nos, a formatervező pont ezt az ötletet vette alapul a Ravak új fürdoszobai berendezéscsaládjának kidolgozásakor.


Gép- és anyagújdonságok
Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke
Az idén 25. születésnapját ünneplő Poli-Farbe különleges márványhatású festéke óriási népszerűségnek örvend, például a nemrég lezajlott Construma kiállításon.


Gép- és anyagújdonságok
Fúrókalapácsok, őserővel
Hatalmas erővel van felvértezve a Metabo legújabb fúrókalapács generációja. A négyszemélyes család minden szinten megfelel a legmodernebb fejlesztéseknek és elvárásoknak. A legkisebb teljesítményű 1300 Wattos, míg a legnagyobb 1700 Wattal hatol a falba.


Gép- és anyagújdonságok
Intelligens otthon okostéglákkal
A fenntartható és takarékosan üzemeltethető ház építése a megfelelő építőanyagok kiválasztásával kezdődik.




Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát megoldás egy rétegben


Gép- és anyagújdonságok

Fűrészlánc-élezési kisokos




Gép- és anyagújdonságok

Így lesz tökéletes a kertünk

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság