Keszthelyen nyílt meg a 24. magyarországi OBI


Idén még egy áruház megnyitásával szeretné növelni piaci részesedését Magyarországon a német tulajdonú OBI barkácsáruház lánc, amely huszonnegyedik magyarországi üzletét múlt szerdán nyitotta meg Keszthelyen, csodálatos széleskörű kínálattal.

Dieter Messner, az OBI európai igazgatója a megnyitó alkalmából tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a gazdasági nehézségek ellenére az utóbbi öt évben komoly erőfeszítéseket tettek a közép- és kelet-európai hálózat bővítésére, amelyben Magyarország mindig is kulcsfontosságú hely volt. Idén Európa-szerte 20 új áruház megnyitását tervezik, Magyarországon két hét múlva Gyöngyösön nyitják a következő új üzletet. Mint Christoph Wackerbauer, az OBI Hungary Retail Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, magyarországi terveik között konkrétan még egy áruház indítása szerepel, Budapesten, a KÖKI-terminálnál várhatóan 2011-ben indulhat a kereskedés. Az OBI 1970-ben, a németországi Hamburgban nyitotta meg első áruházát, jelenleg Európa 13 országában van jelen, köztük 1994 óta Magyarországon is. Piacvezetőnek számít Németország mellett Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Szlovéniában és Bosznia-Hercegovinában.

A német barkácsáruház lánc Magyarországon a jelenlegi 24 áruházában 1800 dolgozót alkalmaz. A Keszthelyen megnyitott 7 ezer négyzetméteres üzletben 66 embert foglalkoztat.
 
 
Az OBI 24. magyarországi áruházának építési munkálatai tavaly novemberben kezdődtek Keszthelyen, a Tapolcai út mentén kialakított Alphapark bevásárlóközpont részeként. Az építkezés eredményeként egy 4.000 négyzetméteres belső eladótérrel és 1.800 négyzetméteres kertészettel rendelkező, a kiegészítő területekkel együtt mintegy 7.000 négyzetméteres korszerű otthonfejlesztési áruház települ Keszthelyre. A piacvezető magyarországi otthonfejlesztési lánc komoly reményeket fűz a keszthelyi áruház megnyitásához.
 
 
„Mi magunk is izgalommal készülünk az áruháznyitásra” – mondta Christoph Wackerbauer, az OBI Hungary Retail Kft. ügyvezető igazgatója. „Most először mutatjuk meg a nagyközönségnek újonnan kialakított termék-kihelyezési koncepciónkat. Az újfajta kihelyezésnek köszönhetően még több fajta terméket tudunk a korábbinál is áttekinthetőbb módon bemutatni. Ezzel pedig minden látogató saját maga is meggyőződhet arról, hogy az otthonfejlesztés és szépítés piacvezetőhöz méltó termékválasztékát kínáljuk. Az igényeknek megfelelő termék megtalálását, kiválasztását, megvásárlását és hazaszállítását a kiemelkedő választék mellett termékbemutatók, szolgáltatások és felkészült munkatársaink teszik még könnyebbé. Kutatásainkból tudjuk, hogy sokan várják az OBI megérkezését, hiszen Veszprémből, Nagykanizsáról, Siófokról vagy éppen Pestről már ismerik áruválasztékunkat, a vevőorientált kiszolgálást és versenyképes árainkat. A megújult koncepció is azt erősíti, hogy az otthonfejlesztés terén az OBI a vásárlók elsőszámú partnere. A koncepció sikere esetén pedig ugyanezt jó eséllyel vezetjük majd be más áruházainknál is.” – mondta Christoph Wackerbauer.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Környezetbarát mobiltöltés
Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordít mindenki a környezetvédelemre, így nem...
Otthonunk hőszigetelése
Kedves Hajnalka! Nyeregtetős parasztházunk van. Mestergerendás fafödémünket szeretném...
Kerti hadviselés profiknak
Vakond, darázs, szúnyog, nyest – akinek háza, kertje van, az előbb-utóbb találkozik...
Tedd meg most! Másokért, magadért!
Májusban a vérplazma adás duplán segítség. A Vascular Plazma országos plazmaferezis...
Plusz szekrénypolcok s. k.
A kis alapterületű lakásban élőknek gyakran gondot okoz a ruhák, kabátok, cipők tárolása....
Játékos „barkácsfal”
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION