Megújult a szegedi Praktiker


Összesen közel 200 millió forintból modernizálta a szegedi áruházát a Praktiker.

A 21 éve megnyitott, most megszépült Praktikert, bővülő szolgáltatásokkal vehetik igénybe a vásárlók a június 29, szombati újranyitó eseményt követően.A régió kedvelt barkácsáruháza Szeged északi városrészében, a Fehér-tói bevásárlóközpontban, a forgalmasnak számító M43-as és M5-ös utak találkozásának közelségében elhelyezkedő Praktiker. A komplex átalakítás során megújult a több mint 6 ezer négyzetméteres áruház: 252 polc- és 128 raklaphellyel bővült a szegedi Praktiker készlet kihelyezésének felülete. Az átépítés során minden osztály új színt és arculatot kapott, megújult bemutató terekkel és inspiráló ötletekkel várják a vásárlókat.

„Kiemelkedőnek számít a Praktiker történetében az XXL méretű festékosztályunk és festékkeverő pultunk, amelyet 150 négyzetméterrel bővítettünk. Megújult a festék- és festékkeverés-kínálatunk, illetve új dizájnfestékek értékesítését indítottuk el. Kínálatbővítésre került sor a csempe, szaniter, bútor és lámpa osztályunkon is.” – mondta Hegedűs László, a szegedi Praktiker áruházvezetője. Hangsúlyozta: Az átépítés során nagy figyelmet kapott a vásárlói élmények növelése, így a vásárlók már klimatizált környezetben, ingyenes WiFi használattal intézhetik a bevásárlást. A környezettudatosság jegyében az áruházban elsőként valósult meg a teljes LED világítás kiépítése.Kiemelkedő szerepet tölt be az áruházban az 1800 négyzetméteres hidegcsarnok, amely megfelelő helyet biztosít a széles választékban bemutatott építőipari anyagoknak. Fontos előrelépésnek tartja az áruház, hogy az építőanyag osztályon a nagy terjedelmű építőanyagok értékesítését elősegítő árukiadót épült, amit a vásárlók közvetlen behajtással is elérhetnek.

Az áruház profitál a hármashatár közelségéből, mert szerb és román vásárlók is nagy számban keresik fel a szegedi Praktikert. A barkácslánc jelentős összeget fordít az egyes áruházainak modernizációjára, új polcrendszerek és árukínálati struktúrák kialakítására.„Szeged és a régió vásárlóereje folyamatosan növekszik, az itt élők egyre szélesebb áruválasztékot és egyre minőségibb kínálatot várnak el. A most újra megnyíló szegedi Praktiker áruházunk a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra alkalmas. A beruházás értéke csaknem 200 millió forint volt. A szegedi Praktiker 57 munkavállalónk számára garantál biztos munkahelyet” – mondta Bagaméri László, a Praktiker értékesítési igazgatója. Hozzátette: a Praktiker a klasszikus áruházi értékesítés mellett fontosnak tartja az internetes és a nagyvásárlói programból származó bevételeinek a növelését, ennek megfelelően folytatódik a webshop optimalizálása, illetve a munkatársak továbbképzése.

A Praktiker 2023-ig az összes üzletét szeretné felújítani, hogy minél hatékonyabban működjenek az üzletegységek, és valódi élményt jelentsen a vásárlás az egyre igényesebb hazai fogyasztóknak. Ez összesen mintegy 130 000 négyzetméternyi értékesítési területet jelent.

Az újranyitásra június 29-én 10 órától 15 óráig különféle programokkal várják a családokat: a gyerekeknek arcfestéssel és lufihajtogatással készülnek, a felnőtteknek pedig autókiállítást szerveznek. Az áruházban nyereményjáték is lesz, a 10 000 Forint felett vásárlók megpörgethetik a szerencsekereket, méghozzá többszáz azonnali nyereményért és értékes főnyereményért.

A szegedi Praktiker 2019. június 29-től az újranyitási eseményt követően a megszokott nyitvatartási rend szerint várja vásárlóit.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:
6728 Szeged, Budapesti út 3.
H-Sz: 8:00-20:00
V: 9:00-17:00

A Praktiker Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca, mintegy 1500 embernek ad munkát. 1998-ban nyitotta meg első áruházát, jelenleg 20 üzletegységet működtet idehaza, webshopjában több mint 30 000 fajta árucikk elérhető.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


3+1 iskolakezdő tipp a modern gyerekszobához
Megindult a visszaszámlálás az iskolakezdésig. Ez pont elég idő arra, hogy újragondoljuk...
Mulcsozó fűnyírás
A környezetkímélő kertgondozás? Takarékos gazdálkodás a vízzel, a gyomirtók mellőzése?...
Jelentősen nőtt a környezetbarát építőanyagok iránti igény
Az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt azoknak a lakossági építtetőknek a száma,...
Barkácsverseny a Praktikerben
A Praktiker és a Black&Decker közös akció keretében keresi országszerte Magyarország...
Módosítja nyitva tartását a Praktiker
A vasárnapi zárva tartáshoz igazodva továbbra is a vásárlók igényeit próbálja kiszolgálni...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION