hirdetés



Baktériumoknak ellenálló festék

Gép- és anyagújdonságok

Baktériumoknak ellenálló festék

A Mapei által kifejlesztett festék tanúsított védelmet biztosít a baktériumok, penész és gombák ellen, kiválóan mosható, szennyeződésfelvétele alacsony és rendkívül tartós.

A Mapecoat ACT 196 nevű festék védelmet ad a leggyakoribb mikroorganizmusok ellen, úgy, hogy megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és elszaporodását. Az Industrial Microbiological Services Ltd. által kiadott vizsgálati jelentés szerint ellenállónak bizonyult a legelterjedtebb baktériumtörzsekkel szemben.

A festék bioblokkoló is, vagyis ellenáll a penésznek és a gombáknak is, így különösen alkalmas a nehezen tisztítható helyiségek védelmére is.

Összetétele (vizes diszperziós bázisú akrilgyanta) ellenállóvá teszi tisztító- és fertőtlenítőszereknek, erős vegyi anyagokkal végzett gyakori tisztítás mellett is. Tartósság és kopásállóság tekintetében messze felette áll a hagyományos festékeknek.

Ráadásul a kezelt felület szennyeződésfelvétele is alacsony, ami könnyen tisztíthatóvá teszi, így jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket. Ezen tulajdonságai alkalmassá teszik egészségügyi környezetben, kórházakban, rendelőintézetekben, iskolákban, óvodákban és rekreációs központokban falakon és mennyezeteken való széleskörű alkalmazását. A festék a Mapei színkártya 1002 féle színében kapható, azonban emellett lehetőség van egyéni igények szerinti színárnyalatok keverésére is.

A Mapecoat ACT 196 festék az EN 13300 szabvány osztályozási adatai mellett azoknak a vizsgálatoknak a jegyzőkönyveivel is rendelkezik, amelyeket az IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd.) a festett felület antibakteriális tulajdonságait maghatározó ISO 22196 szabvány szerint hajtott végre.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Karácsony előtti nappaliátalakítás
A karácsonyfának tér kell, úgy mutat csak jól. De mi van, ha a nappali zsúfoltsága akadályozza ezt? Íme néhány tipp.


Gép- és anyagújdonságok
Most érdemes kazánt választani!
A nyár a kánikula ideje, azonban aki előrelátó, most készül fel a következő télre. Például lecserélve régi kazánját.


Gép- és anyagújdonságok
Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke
Az idén 25. születésnapját ünneplő Poli-Farbe különleges márványhatású festéke óriási népszerűségnek örvend, például a nemrég lezajlott Construma kiállításon.


Gép- és anyagújdonságok
5 ok okosredőny beépítésére
Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mire este hazaér a munkából, a redőnyök le vannak engedve, ugyanakkor reggel a nap első sugarainak simogatására kel? Az intelligens árnyékolókkal ez már nem elérhetetlen álom.






Gép- és anyagújdonságok

Az év legnagyobb sportigazolása





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság