Kényelmes és egészséges matracok


A Levital matraccsalád a II. világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az USA és EU területén ebben a szegmensben.

A 2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kapták meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le.

Miben különbözik a Levital a piacon lévő más matracoktól?

Talán a legfontosabb, hogy a több rétegű habrugós rendszernek, a hűsítő memória habgélnek és a különböző keménységű alapanyagoknak, valamint az egyedi vágástechnológiának köszönhetően alkalmazkodik a testsúlyhoz.

Amennyiben például egy 180×200 cm-es matracon egy 55 kg-os hölgy és egy 100 kg feletti férfi (vagy fordítva) fekszik, a Levital matracok képesek ugyanazt az alátámasztást és komfortot nyújtani, ezáltal szükségtelen a pároknak kompromisszumot kötni.

Nem számít, hogy milyen magas az illető vagy milyen pózban alszik.

Más típusú alátámasztásra van szüksége egy alacsony és egy magas embernek, egy soványnak vagy teltebbnek, de akár egy háton alvó és egy oldalt fekvőnek is. A Levital System matracok nem rendelkeznek előre kialakított komfortzónákkal, meghatározott, statikus alátámasztással, mely vagy az egyik, vagy a másik típusnak kedvezne csak. A Levital System pont attól különleges, hogy minden testmagassághoz, testsúlyhoz és alvási pózhoz ugyanúgy alkalmazkodik. A testsúlyhoz igazodó belső szerkezet és a kiválasztható felső kényelmi réteg kombinálása a matrac választás igazi szabadságát hozza el, ezzel a Levital matraccsalád valóban mindenkinek megfelelő megoldást kínál.

Higiénikus

A Levital System matracok a kiváló szellőzésnek köszönhetően szárazon tartják a mikroklímát. A komfortérzetet tovább fokozza az antiallergén huzat. Fenti előnyök mellett a prémium kategóriás Levital matrac megfizethető, hosszú távú beruházás. A 10 év garancián túl a 30 napos árvisszafizetés is növeli az értékét.

A világ legnagyobb szenzoros érzékelő rendszereket gyártó vállalatának eredményeit többek között a NASA, a BMW, a Boeing, a Ford stb. is használja.

Bővebb felvilágosítás kérhető: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy...
Védekezés a növényi kártevők ellen
A növényi kártevők kiírtásánál nem a vegyszerek, mérgek segítségével történő kipusztítás,...
Jelentősen nőtt a környezetbarát építőanyagok iránti igény
Az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt azoknak a lakossági építtetőknek a száma,...
Grillsütők
Számtalan változatban kaphatók kerti grillsütők, de a lakoma elkészítéséhez nem kell...
Vendégágy helyett függőmatrac
A magyarok többsége nem teheti meg, hogy állandó vendégágyat tartson fenn a vendégei...
Így alakítsd át a gyerekszobát
A diákok legnagyobb bánatára nemsokára elkezdődik a tanév, és vége szakad a jól megérdemelt...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION