A szürke az új fehér


A fehér szín egyértelműen a múlté – már ami a nyílászárókat illeti.

A legfrissebb trendek azt igazolják, hogy a letisztult, városi, minimalista stílus képviseletében a szürke ablakok háttérbe szorították fehér, színes, illetve famintázatú társaikat.
Az utóbbi évek építészeti trendjeiben egyértelműen megfigyelhető a letisztult, urbánus megjelenésre való igény, nemcsak a belsőépítészet, hanem a homlokzatok kialakítása terén is. Így egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szürke színű nyílászárók.
Azonban az alumínium ablakok eleganciájára árnyékot vet a fém keretekből adódó kedvezőtlen hőszigetelés, valamint az a tény, hogy ezek az ablakok jóval költségesebbek műanyag társaiknál.
Éppen ezért a legtöbb esetben a fémes hatást úgy érik el, hogy a műanyag ablakok keretét fóliával látják el a gyártás során. Ugyanakkor a profilok magja legtöbbször fehér marad, ami nyitott állapotban ront az esztétikai élményen.
Az Inoutic kínálatában egyes rendszerek szürke profiltesttel is elérhetők, így az ablakkeret nyitott állapotban is egységes megjelenésű lehet. Az ablakunk így minden oldalról modern, letisztult megjelenésben pompázhat.

– A szürke mag mellett 13 féle szürke színű fóliát kínálunk, amelyek közt megtalálhatóak fémpigmenteket tartalmazó dizájnok is, így fólia segítségével valódi fém látszatát érhetjük el – tájékoztatott Búcsi János, az Inoutic értékesítési menedzsere. Az extravagáns fémhatás mellett természetesen választhatunk az egyszerűbb szürke árnyalatok közül is.

Maximális dizájn, kompromisszumok nélkül

A modern és elegáns megjelenés mellett szerencsére a műanyag nyílászárók praktikusságáról sem kell lemondanunk - a méltán népszerű ablakok megannyi előnyös tulajdonságát szürke színben is élvezhetjük. Nem hiába szerettük meg annyira a PVC ablakokat, hiszen a kiváló hő- és hangszigetelés, az egyszerű tisztítás és karbantartás, valamint az időtállóság mind nyomós érvek a fa ablakokkal szemben. Szerencsére a dizájn nem megy a praktikum rovására akkor sem, ha követni szeretnénk a legújabb trendeket.

Ezen kívül pedig külön jó hír, hogy az Inoutic által kínált szürke profilok semmilyen felárral nem járnak fehér társaikhoz képest, és még csak hosszabb szállítási idővel sem kell számolnunk!

Variációk minden igényre

Az Inoutic által kínált három fő termékcsalád, az Eforte, a Prestige és az Arcade bármely ablakát kérhetjük a 13 féle szürke színnel, így a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Emellett pedig a cég által kínált emelő-toló ajtók is készülhetnek modern, szürke kivitelben, így a nyílászárók egységes és harmonikus megjelenést kölcsönöznek otthonunknak.
Az ultramodern városi sikk tehát nem kompromisszum kérdése: a minőség, a funkcionalitás és a stílus egyaránt elérhető többletköltségek és hosszabb várakozási idő nélkül!
További információ: inoutic.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION