Már 15 éve várja a lakberendezés szerelmeseit a budaörsi kika


Másfél évtizedes fennállását ünnepli a kika budaörsi áruháza.

2003 októberi nyitásakor a legnagyobb lakberendezési üzletnek számított Magyarországon közel 40 ezer négyzetméternyi (20.000 m² eladótér és 20.000 m² raktárrész) alapterületével, 350 ingyenes parkolóval. A budaörsi áruház 135 fő számára jelent már 15 éve stabil munkahelyet. Ez idő alatt számos változásnak lehettek szemtanúi a lakberendezés szerelmesei.
Mintegy 200 különböző szekrény, több mint 270 ülőgarnitúra, közel 50 konyha- és étkezőbútor, 30 hálószoba, 50 ágy, 45 fürdőszoba és 38 előszobabútor csábítja vásárlásra az eladótérben az érdeklődőket, melyeket a nyitáskor még újdonságnak számító panorámaliftből is megcsodálhatnak a vásárlók. A berendezett mintaotthonok modelljéül eleinte a kisebb alapterületű panellakások szolgáltak. Az évek során folyamatosan nőtt a design- és egyedi igényekre szabható bútorok aránya a több tízezres termékkínálatban.

Most, 2018-ban már közel 50 000 különböző termék – köztük számos exkluzív bőrgarnitúra, dizájn konyhabútor és személyre szabható gardróbrendszer – várja, hogy segítségükkel klasszikus, modern vagy épp bohém otthont varázsoljunk.
A kerek évforduló alkalmából a kika minden 15. vásárlója visszakapja vásárlása értékét ajándékkártyán. Az akció november 17-18. között él, országszerte mind a hat kika áruházban. Érdemes tehát ellátogatni a hétvégén valamelyik üzletbe akár az adventi dekorációt keresők, akár az otthonukat berendezni vágyók számára.


Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Tökéletes csavarrend
Barkácsoló ember lévén rengeteg – és rengetegféle – facsavar, tipli, metrikus csavar,...
Az év színe 2019.
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 16. éve dolgozza ki az adott évre...
Pajkos póni
Feleségével beszélgetve jutott arra az elhatározásra Werstroh János (Pécs), hogy...
Kerti tároló
Szükségük volt egy tárolóra Köblös Zoltánéknak Debrecenben, ahol a család holmiját,...
Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy...
Keszthelyen nyílt meg a 24. magyarországi OBI
Idén még egy áruház megnyitásával szeretné...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION