Díjazták a magyar kreativitást


A Poli-Farbe Platinum matt latex festékét hirdető reklámfilm ötletessége és professzionális megvalósítása mellett a kritikusok sem mehettek el szó nélkül.

Az idei Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadóján Arany Delfin díjjal jutalmazták az alkotást. Cannes-ban ugyanis nem csak a művészfilmeket értékelik. 2010 óta külön versenyen díjazzák a vállalati filmeket, az online és a TV-s dokumentumfilmeket. A díj történetének hazai nyertesei is vannak már, az ő soraikat gazdagítja tovább a Poli-Farbe Platinum matt latex festék reklámfilmjének eredményes szereplése, amely 2018-ban Arany Delfin díjat vehetett át.

A Poli-Farbe idei termékújdonsága, a Poli-Farbe Platinum matt latex mosható és dörzsálló falfestéke kapott figyelmet és új reklámfilmet. A szpot kreatív ötletét és megvalósítását a Greenroom, valamint az I’m FILM ügynökség valósította meg a festékgyár megbízásából. A reklámszpot kreatív igazgatója Vida Gusztáv, rendezője Mednyánszky René, operatőre Győri Márk volt.

A reklámfilmben hétköznapi emberek láthatók, akik egy óvatlan mozdulattal makacs szennyeződéseket kennek a falra. Ezek a szituációk mindenki számára ismerősek lehetnek. A film különleges hangulatához az elején hallható baljós hangulatú klasszikus zene is hozzájárul, valamint Reviczky Gábor drámai hangja is tovább fokozza a feszültséget. Szerencsére a falak Poli-Farbe Platinum matt latexfestékkel vannak festve, ami dörzsálló és súrolásálló, ezért könnyen tisztítható.

A reklámszpot központi üzenete: a latexfestéknek hála búcsút mondhatunk a bennünket mardosó bűntudatnak, egy mozdulattal eltüntethetjük a szennyeződéseket falfelületeinkről. Nincs több lelkiismeret-furdalás!

A reklámszpot egy budapesti loftlakásban készült, két forgatási napot vett igénybe, összesen hét otthoni szituáció felvételéhez rendezték át a helyszínt és tíz szereplő váltotta egymást a jelenetekben. A stábtagok száma meghaladta az ötven főt, így sokan örülhetnek a Cannes-ban elért sikernek.
A Poli-Farbe PR és kommunikációs, valamint médiavásárló ügynöksége a KRQ Communications.

A díjnyertes reklámszpot itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=OYNJ4JytTX0
A reklámfilm teljes verziója itt nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=lzAcJN33ATw
A kulisszák mögé pedig ez a werkfilm enged betekintést: https://www.youtube.com/watch?v=tAqh-ySUR9I

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


2013 barkács- és kreatív bajnokai
Idén is igen sok szép, saját kezűleg készített bútor, frappáns építészeti megoldás...
Tedd meg most! Másokért, magadért!
Májusban a vérplazma adás duplán segítség. A Vascular Plazma országos plazmaferezis...
Fújható ásványgyapot szigetelés
A Knauf Insulation már forgalmazza az úgynevezett fújható ásványgyapotot – jelen...
Inspiráló színek a falakon
Inspiráló mély színek, egyedi struktúrák a falainkon és lakásfűtő falfesték a 2019/2020-as...
Mesterember-ajánló a Praktikernél
Új szolgáltatással könnyíti meg vásárlói számára az építkezéssel, felújítással járó...
Díjazott kreativitás
A Magyar Termék Nagydíj Pályázat keretében idén a cégek termékei, szolgáltatásai...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION