Díjazták a magyar kreativitást


A Poli-Farbe Platinum matt latex festékét hirdető reklámfilm ötletessége és professzionális megvalósítása mellett a kritikusok sem mehettek el szó nélkül.

Az idei Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadóján Arany Delfin díjjal jutalmazták az alkotást. Cannes-ban ugyanis nem csak a művészfilmeket értékelik. 2010 óta külön versenyen díjazzák a vállalati filmeket, az online és a TV-s dokumentumfilmeket. A díj történetének hazai nyertesei is vannak már, az ő soraikat gazdagítja tovább a Poli-Farbe Platinum matt latex festék reklámfilmjének eredményes szereplése, amely 2018-ban Arany Delfin díjat vehetett át.

A Poli-Farbe idei termékújdonsága, a Poli-Farbe Platinum matt latex mosható és dörzsálló falfestéke kapott figyelmet és új reklámfilmet. A szpot kreatív ötletét és megvalósítását a Greenroom, valamint az I’m FILM ügynökség valósította meg a festékgyár megbízásából. A reklámszpot kreatív igazgatója Vida Gusztáv, rendezője Mednyánszky René, operatőre Győri Márk volt.

A reklámfilmben hétköznapi emberek láthatók, akik egy óvatlan mozdulattal makacs szennyeződéseket kennek a falra. Ezek a szituációk mindenki számára ismerősek lehetnek. A film különleges hangulatához az elején hallható baljós hangulatú klasszikus zene is hozzájárul, valamint Reviczky Gábor drámai hangja is tovább fokozza a feszültséget. Szerencsére a falak Poli-Farbe Platinum matt latexfestékkel vannak festve, ami dörzsálló és súrolásálló, ezért könnyen tisztítható.

A reklámszpot központi üzenete: a latexfestéknek hála búcsút mondhatunk a bennünket mardosó bűntudatnak, egy mozdulattal eltüntethetjük a szennyeződéseket falfelületeinkről. Nincs több lelkiismeret-furdalás!

A reklámszpot egy budapesti loftlakásban készült, két forgatási napot vett igénybe, összesen hét otthoni szituáció felvételéhez rendezték át a helyszínt és tíz szereplő váltotta egymást a jelenetekben. A stábtagok száma meghaladta az ötven főt, így sokan örülhetnek a Cannes-ban elért sikernek.
A Poli-Farbe PR és kommunikációs, valamint médiavásárló ügynöksége a KRQ Communications.

A díjnyertes reklámszpot itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=OYNJ4JytTX0
A reklámfilm teljes verziója itt nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=lzAcJN33ATw
A kulisszák mögé pedig ez a werkfilm enged betekintést: https://www.youtube.com/watch?v=tAqh-ySUR9I

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


2013 barkács- és kreatív bajnokai
Idén is igen sok szép, saját kezűleg készített bútor, frappáns építészeti megoldás...
BabaMama Expo – hangolódjunk a családra!
Babakocsi kalandpark, pelenkatorta bemutató és idén először Apuka stand is vár a...
Stílusos dió dekorfal
Sajnos nem minden fa él száz évig, de ha elhal, akkor sem kell azonnal tüzelőnek...
Mesterember-ajánló a Praktikernél
Új szolgáltatással könnyíti meg vásárlói számára az építkezéssel, felújítással járó...
Díjazott kreativitás
A Magyar Termék Nagydíj Pályázat keretében idén a cégek termékei, szolgáltatásai...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION