hirdetés



Best Buy Award díjas lett a Terrán

Gép- és anyagújdonságok

Best Buy Award díjas lett a Terrán

Új arculatot vezet be a magyar tulajdonban levő tetőcserépgyártó.

Az Icertias nevű, svájci minősítő szervezet piackutatása alapján a Terrán elnyerte a neves „Best Buy Award” díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-minőség arányú tetőcserépmárkának Magyarországon.

A Terrán márka pozíciójához, fejlődéséhez, innovatív szemléletük tükrözéséhez és jövőképükhöz igazodva, indokolttá vált az arculat frissítése is, ezért a jövőben az eredeti, korábbi színvilágot megőrizve egy modernebb logót használnak.

A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt, magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az elmúlt évben komoly változáson, növekedésen ment keresztül.

Tevékenységük során több jelentős mérföldkő volt a cég életében, például az egyedülálló innovációjuk – a tetőcserépbe integrált napelem – a Terrán Futuron, melynek fejlesztése tovább zajlik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszékének nemzetközileg elismert szakértő csapatával.

Az elmúlt év további mérföldkövei, hogy megőrizték piacvezető pozíciójukat, bevezették a robottechnológiát a kiegészítő elemek gyártásánál és csomagolásánál, piacra léptek a ClimaControl felületkezelésű termékcsaláddal, valamint elindult a cégcsoport negyedik gyárában a próbagyártás a romániai Aranyosgyéresen.
– Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-minőség arányúnak. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a megkérdezettek a tetőcserép kategóriában a Terránt választották – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgatója.

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon két (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában egy gyárat működtet, az idei évben felépült erdélyi (Aranyosgyéres) gyárban pedig napjainkban zajlik a próbaüzem. A cégcsoport 2016-os árbevétele 9,9 milliárd forint, az alkalmazottak száma jelenleg 268 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik. A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíj, 2015-ben újra Construma díjat nyert, 2005-ben BNV Nagydíj, 2010-ben Business Superbrands, 2013-ban Magyar Termék Nagydíj és négyszeres MagyarBrands díjazott, ezen kívül 2014-es év legsikeresebb üzleti márkája lett a TERRÁN.
További információk: terranteto.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
7+1 tipp tetőfelújítóknak
Az idei nyár is bővelkedik viharokban, amelyek a háztetőket sem kímélik, megrongálódott tetők miatt gyakoriak a súlyos beázások is. Pedig nem szükségszerű, hogy így legyen.


Szerszám-anyag
Jóval hűvösebb tetőtér
Az épületek külső időjárási hatásoknak leginkább kitett része a tető. A meglévő épületek többségére jellemző, hogy a teljes hőveszteség közel harmada a tetőszerkezeten át távozik, illetve a tetőtér gyorsan felmelegszik.


Kert-balkon
Mediterrán stílusú kút
Az akkoriban még frissen vásárolt falusi lakóház udvarán volt egy régi, de működőképes ásott kút, melynek csak az utolsó fél gyűrűje állt ki a földből.


Otthon-bútor
Mediterrán hangulatú díszkő a nappali falán
Lakásunkat sokféle módon tehetjük otthonossá, egyedivé. Ez a nappali azután vált igazán szerethetővé, hogy falát toszkán stílusban, mediterrán díszkővel borítottuk. Az első látásra nehéz munka valójában igen egyszerű, a cikk végigolvasása után kezdők is nyugodtan belevághatnak.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság