hirdetés



Virágos hangulatú  tapéta- és  lakástextilkollekció

Gép- és anyagújdonságok

Virágos hangulatú tapéta- és lakástextilkollekció

A lakberendezés iránt rajongóknak talán nem szükséges bemutatni a John Derian márkát, mely 1989-ben kezdte meghódítani a világot.

A csodás decoupage tányérokat, papírnehezékeket és más lakberendezési kiegészítőket kínáló, new york-i vállalkozás most a Designers Guild-del együttműködve jelentette meg első lakástextil-, tapéta- és díszpárnakollekcióját.

 

A John Derian márkára jellemző, hatalmas virág- és állatrajzok, a rézkarcokra emlékeztető, vintage hangulat a Designers Guild márka szaktudásával ötvözve valóban egyedi, különleges kollekciót eredményezett – mely hazánkban is elérhető.

hephaistos.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Indiai motívumos tapéták
India csodás, kézzel festett, ősi mintázatokkal díszített textíliái inspirálták az Anna French tapétamárka új kollekcióját.


Otthon-bútor
Csomómentes tapétaragasztó
Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát, válassza az új generációs Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumot. Ezzel a csomósra kevert tapétaragasztó a múlté. 2 perc után felhasználásra kész, minden tapétatípushoz jó.


Gép- és anyagújdonságok
Őserdő és tenger a tapétán
Egzotikus képzeletbeli utazásra csábít egy napokban útjára bocsátott tapétakollekció.


Otthon-bútor
Lisztesládából vintage ruhatároló
Az ezeréves lisztesládát újította fel vintage hangulatú festéssel Mátrainé Horváth Nárcisz Somogyjádon. A láda így tökéletesen illeszkedik lánya, Írisz szobájába. Már csak azért is, mert a mellette levő komódok ugyanilyen stílusúak.




Otthon-bútor

A holnap tapétája


Otthon-bútor

Tapétajavítási 1×1





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság