Challenge, Create, Care

Gép- és anyagújdonságok

Challenge, Create, Care

A Knauf Insulation minden évet valamilyen újdonsággal indít, ebben az évben ez a vállalati hitvallás bővülését jelenti.

A jól ismert „Ideje az energiatakarékosságnak” szlogen helyére új, nemzetközi szlogen érkezik, ami úgy hangzik, hogy Challenge. Create. Care.

Ez a három szó – magyarul kihívás, alkotás, gondoskodás – egy gondolkodásmódot fed le, ami a vevőközpontúság, a folyamatos fejlődés és a biztonságos munkavégzés, biztonságos termékek köré épül.

A Knauf Insulation eddig is a fenntartható fejlődés, a műszaki fejlesztések elkötelezett híve volt, elég csak az Ecose technológiára gondolnunk, vagy a Fenntarthatósági jelentésre, amelyben a cég olyan gyártási követelményeket támaszt magával szemben minden évben, amelyek szigorúbbak az érvényben lévő törvényi szabályozásnál, ezzel is küzdve a pazarlás, a környezetszennyezés, valamint a klímaváltozás ellen.

A vevőközpontúság nem új gondolat, de olyan terület, ahol mindig van lehetőség javítani a szolgáltatások színvonalán és a kapcsolatok minőségén. A gyártósortól a beépítés helyszínéig sok kézen át kerül a termék a felhasználóhoz, és a különböző állomásokon tapasztalt hozzáállás nagyban befolyásolja a vásárlót abban, hogy legközelebb is ennek a gyártónak szavaz-e bizalmat, amikor termékbeszerzési döntést kell hoznia.

A döntést megkönnyíti, ha a termék kifogástalan minősége mellett a vevő segítőkész szolgáltatást, szakértő támogatást, minden kérdésére kimerítő tájékoztatást kapott.

A hőszigetelés egy hosszú távú, többszörösen megtérülő, környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő beruházás, ami évtizedekre meghatározza ingatlanunk energetikai állapotát, az épület fenntartásával járó költségeinket, ezért kulcsfontosságú az, hogy helyes döntéseket hozzunk már a kezdetekkor.

A Knauf Insulation sikerének záloga partnereinek elégedettsége. Ez kell, hogy legyen a közös célunk a jövőben is, ahogy a múltban is ez volt.

Bővebb információ: knaufinsulation.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Készbútor antikolva
Eleve úgy vásárolta ezt a bútorlapokból álló Möbelixes szekrényt Fügedi Mónika Csincsén, hogy tudta: festeni fogja.


Kert-balkon
Balkonburkolás gyorsan, egyszerűen
A szép terasz és erkély nem csak a kertes házban élők privilégiuma. A lakótelepi vagy társasházi lakások balkonját azonban sok esetben igen régen burkolták, az akkori ízlésnek megfelelően. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan burkoljuk újra saját kezűleg erkélyünket.


Gép- és anyagújdonságok
Dűbelrögzítő ragasztóhabarcs
Új ragasztóanyag került a piacra a Soudal jóvoltából. A Soudafix névre keresztelt újfejlesztésű ragasztó ideális a betonban és téglában való rögzítésnél.


csináld magad
Négy virágos kiegészítő a kertbe
Sokan szeretik a virágot, köztük a muskátlit, amely könnyen gondozható és megannyi virágot hoz. Most néhány olyan olcsón, könnyen elkészíthető kiegészítőt mutatunk be, amely frissességet és jó hangulatot árasztva hozzájárul a nyárvégi pihenéshez és kikapcsolódáshoz.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság