Megújul a Céliane szerelvénycsalád


Műszakilag, ergonómiailag és esztétikai vonatkozásban is teljesen megújult a Legrand kedvelt szerelvénycsaládja, a CélianeTM.

A folyamatosan változó felhasználói igények a gyártókat is folyamatos fejlesztésre késztetik. A mediterrán dizájnt képviselő CélianeTM kapcsolócsalád is ennek megfelelően került – műszaki, ergonómiai és esztétikai vonalon – megújításra, ügyelve a megszokott Legrand minőségre. A CélianeTM család bővült a Valena Life kínálatában már megismert innovatív funkciókkal: 2xUSB töltőaljzat beépített tápegységgel, mely a meglévő szerelvényekhez sorolható, a tabletek, telefonok stb. töltése közvetlenül lehetséges az adat- és töltőkábellel; földelt csatlakozó- és USB kombinált aljzattal: helytakarékos megoldást nyújt, hiszen a már meglévő hagyományos dugalj helyére beszerelhető a süllyesztődoboz és a vezetékezés változtatása nélkül; illetve az energiatakarékos kapcsolóval, melyet különösen ajánljunk lépcsőházakba, mosdókba, gyermekszobákba és gardrób helységekbe.

Könnyedén felszerelhető egy váltókapcsoló helyére a megfelelő fényforrás figyelembevételével, mivel ennek a kapcsolónak a működéséhez nulla vezeték kiépítése nem szükséges, csak minimum teljesítményigény. A beépített IR érzékelőnek köszönhetően 10 perccel az utolsó mozgást követően lekapcsol. Egy áramkörben többféle lámpatípus is lehet.
Megtalálható a kínálatban a hagyományos rugós és csavaros bekötésű dugaljak mellett a falsíkba illeszkedő, gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzat. Használaton kívül, a betéttárcsa automatikusan a keret síkjáig ugrik ki, ezáltal higiénikus és esztétikus felületet biztosít, használatkor pedig a csatlakoztatott eszköz által benyomódik.
Továbbra is elérhető kínálatunkban elsősorban szállodák részére kialakított, de otthoni (hálószobai) alkalmazásra is praktikus olvasólámpa, kapcsolóval ellátva.

A lámpa flexibilis szárának köszönhetően a fény a megvilágítani kívánt területre könnyedén állítható. A termék 50 mm-es süllyesztődobozba szerelhető.

A kapcsolók kialakításánál hangsúlyt fektettek a halk működésre. Az új mechanizmus kialakítása lehetővé teszi, hogy a kapcsolóinkat mind keskeny, mind széles billentyűvel is el tudjuk látni.


Illeszkedve a mai lakberendezési trendekhez az anyag- és színválasztékot is felfrissítették.

44 színben állnak rendelkezésre keretek fehértől a fémen keresztül a nemesebb anyagokig, melyek minden közegbe és elvárásnak eleget tesznek.

 

Az anyagok közül kiemelkednek a bőr, üveg és fa keretek, melyek tökéletesen illeszkednek az exkluzív terekbe is.


A billentyűk az eddig megszokott fehér és titán színeken túl már grafit színben is elérhetők, ami tovább növeli a lehetőségeket és sokszínűséget a megújult CélianeTM család választékában.

(X)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Praktikus elosztó
A Legrand maximálisan figyelembe veszi a felhasználói igényeket....
A NORTENE MOSAIC panellel
az OUTDESIGN az INDESIGN szintjére emelkedik.
Kommunikáló kapcsolók
Mire is való tulajdonképpen a kapcsoló? ? tehetnénk fel a kérdést, egy-egy gyártó...
Szerszámok csőkötéshez
Az angol Hepworth új csőkötési technológiájával találkozhattunk a 2006-os Construma...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION