A Kikában már beköszöntött a karácsony


A Kika idei adventi és karácsonyi kollekcióját olyan ünnepi sütemények ihlették, mint a rumos golyó, kókuszos csók és vaníliás kifli.

 

A különböző sütemények különböző stílus- és színvilágot takarnak, így a karácsonyi kollekció termékei között bárki megtalálhatja a kedvére valót.


Az ünnepek sorában elsőként következő advent termékeit a fahéjas sütemény ihlette, a kínálat elemeinek különleges alapanyagai között található az indiai fa és a műszőrme.

A termékek színvilágában pedig olyan klasszikus ünnepi árnyalatok is visszaköszönnek, mint a vörös, a bordó, a zöld és az arany.A karácsonyi témákat is ünnepi édességek inspirálták: a vaníliás kifli, a kókuszcsók, a mignon és a rumos golyó.

A vaníliás kifli ihlette termékek díszítésében gyöngyök, tollak, arany és pezsgő színű csillámok egyaránt megtalálhatóak, vanília és arany színekkel társítva.

A kókuszcsók színeivel készült díszek és karácsonyi kellékek egyik különleges alapanyaga a fehér fa, kék és ezüst árnyalatokkal, ezüstös-fehér csillám dekorral. A dekadensebb vonalat a mignon sütemény utáni kreációk képviselik.

Sötét színű fa, bőr és vászonhatás jelenik meg ebben a termékvonalban. A negyedik a rumosgolyó karácsonyi kollekció, mely fém, kerámia és üveg alapanyagokkal egyaránt dolgozik.

Fehér, vanília, pezsgő és konyak árnyalatok teszik igazán hangulatossá a termékeket.A Kika mind a 7 magyarországi üzletében elérhető az ünnepi kínálat. Az áruházak közül immár kettő is megújult, könnyen átlátható belső térrel várja az adventi időszakra készülődő vásárlókat.

A Kika 2000 óta van jelen a magyar lakberendezési piacon, országosan 7 áruházat üzemeltet, ebből 4 vidéki nagyvárosban található. A Kika 2013 óta a Steinhoff International csoport tagja.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Ünnepi kivilágítás
Szenteste közeledtével nemcsak otthonunk belsejét díszíthetjük fel, hanem a ház küls?...
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
Székek szuperhősöknek
A tanulás is jobban megy, ha a gyerek tudja, hogy szuperképessége van hozzá. Ajándékozzunk...
Van új a hó alatt
Hogyan végezzük a csúszásmentesítést?
Fenyőtalp helyett
Mind divatosabb a gyökeres fenyő díszítése karácsonykor. A nagy méretű műanyag konténer...
Színesebb a világ
Megnyílt az új kika Deco üzlet a Nyugatinál. A márka igazi újdonság Magyarországon,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION