Új MEWA katalógus


Szeptembertől már Magyarországon is az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógusból rendelhetünk mindent, ami a biztonságos munkavégzéshez kell.

Az eredeti profilját tekintve textilszolgáltató vállalat sokszínű választéka a munkaruházat és egyéni munkavédelmi eszközök körének minden területét átfogja. Az új, 375 oldalas katalógus kínálata az egyéni védőeszközöktől a munkavédelmi kesztyűktől és cipőktől a polár kabátokon át egészen a bőr védelmét szolgáló termékekig terjed. A női és férfi árucikkek száma idén 1600-ra bővült.

A katalógus márkaválasztéka is szélesebb lett, a kínálatot idén már Dike, Dunlop és Fristad Kansas cikkek is színesítik. A „World Wide Work by MEWA“ többet nyújt, mint egy szokásos csomagküldő katalógus: a MEWA komplex munkaruházati szakértelme tükröződik benne. A vásárlók magyarázatot találnak a munkabiztonsági kategóriákhoz, gyakorlati tippeket kapnak a védőkesztyűk kiválasztásához, piktogramok és grafikák segítik az eligazodásukat az egyéni védőfelszerelések dzsungelében – megkönnyítve ezzel a megfelelő termék kiválasztását.

A vevők a konfekcióméretek és színek széles választékát találják a katalógusban. A katalógus tanulmányozásán túl személyes konzultációira is lehetőség van – mondta Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Melyik védőkesztyűt kell használni a különböző tevékenységekhez? Hogyan találom meg a munkatársak számára legmegfelelőbb munkavédelmi cipőt? Van a kertésznadrágomhoz passzoló pilótadzseki a kínálatban? A katalógus minden hasonló kérdésre választ ad.

A katalógus a MEWA honlapjáról (www.mewa.hu/szolgaltatas/world-wide-work-by-mewa) érhető el. Bármelyik kiválasztott terméket 72 órán belül kiszállítják egész Európában. A MEWA ügyfelei a www.worldwidework.eu címről is rendelhetnek.

További információk: 

www.mewa.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Megjelent a 2017. júniusi ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: kánikula ellen napellenző, terasz...
Top 5 fürdőtrend
Az újHÁZ Centrum szakértői idén is részt vettek Európa legnevesebb fürdőszobai trendeket...
Idén is összecsapnak a világ legjobb favágói
November 3-án és 4-én visszatér a norvég olimpiai városba, Lillehammer-be a STIHL...
Bagoly a falon, háttérvilágítással
Élete párját lepte meg Kubik Imre Pécsett ezzel a fából készített szobai hangulatvilágítással,...
Megjelent a 2017. januári ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: tároló a lépcső alatt, olvasókuckó...
Megjelent a 2017. februári ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: egyedi homlokzat, bútorok titkos rekesszel,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION