újHÁZ Centrum: egymillió forintos ajándékutalvány


Az idén 20 éves újHÁZ Centrum nem mindennapi módját választotta a jubileum megünneplésének.

Úgy döntöttek, ezúttal ők lepik meg vásárlóikat, ezért nyereményjátékot szerveztek, amelynek tétje egymillió forint volt. Közel húszezren jelentkeztek az ország minden tájáról, a szerencsés pedig a héten már át is vehette Ajándékutalványát.


Az újHÁZ Centrum országos építőanyag-kereskedelmi hálózata 2017-ben ünnepli 20. születésnapját, ezért egy olyan jubileumi nyereményjátékot hirdettek, melynek díja egymillió forint értékű ajándékutalvány volt. A játékra online lehetett jelentkezni egy egyszerű regisztrációt követően. A játékban résztvevőknek le kellett írniuk, hogy mire költenék a nyereményüket, illetve fényképet kellett készíteniük otthonuk azon területéről, amit a nyereményből újítanának fel. A szerencsés pályázó, Pungor Krisztina szegedi lakos a közösségi oldalon lett figyelmes a nyereményjátékra és azonnal cselekedett.

– Mivel építkezésben vagyunk, a kertünk merő romhalmazzá vált. Ahogy megláttam a felhívást, azonnal megörökítettem a hátsó kertben lévő építési területet, a fényképet pedig beküldtem – mesélte. A nyereményből kerítést és kaput készítenek, de bíznak abban, hogy a területrendezésre is jut majd az összegből.
A nyeremény átadására a nyertes kérésére az újHÁZ Cetrum egyik tagvállalatánál, a Bodrogi Bau Kft. szegedi telephelyén került sor. Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője a nyeremény átadásakor úgy fogalmazott: nagy öröm volt számukra, hogy Pungor Krisztináék nyerték az ajándékutalványt, hiszen eddig is jelentős mennyiségű építőanyagot vásároltak az építkezésükhöz az újHÁZ Centrumtól, a Bodrogi Bau pedig a család otthonának kivitelezési munkálataiban is vett részt. Hozzátette: bízik abban, hogy a szerencsések jól tudják majd elkölteni nyereményüket.

– Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen népszerű volt a nyereményjátékunk és arra is, hogy tagjai illetve tulajdonosai lehetünk egy olyan töretlenül növekvő és fejlődő vállalatnak, mint a 20 éves újHÁZ Centrum – tette hozzá az ügyvezető.
Az építőanyag-kereskedelmi hálózat jubileumi éve ezzel még nem ért véget, ősszel ismét lehetősége nyílik valakinek megnyerni újabb egymillió forintot.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Megjelent a 2013 decemberi ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: építsünk tolóajtós szekrényt és duplamosdós...
Végtelen formájú fapad
Károlyi Angelica grófnő álmát Gáborecz István valósította meg.
A falszínek trendjei
Fagylaltszínekkel, a Szalmarózsa stílusos eleganciájával, a különböző árnyalatok...
Megjelent a 2014 januári ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: tárolók a lépcső alatt, hangulatos...
Új fúrócsavarozó
A lítiumion-technológiának köszönhetően a Bosch PSR 14,4 LI?2 mindig használatra...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION