Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke


Az idén 25. születésnapját ünneplő Poli-Farbe különleges márványhatású festéke óriási népszerűségnek örvend, például a nemrég lezajlott Construma kiállításon.

A speciális falfesték rendszerrel akár 100%-ban márványhatású, egyedi felületet lehet készíteni.

A Poli-Farbe piaci értékelése szerint 2017. a dinamikus fejlődés éve lehet, hiszen rohamosan nő az új és régi lakások értékesítése, ennek köszönhetően a festékipari termékek iránt is nő a kereslet. Hazánk meghatározó festékgyártó cége ezért úgy döntött, hogy a 25 éves jubileumát összeköti a Construma kiállítással, ahol több ezer potenciális vásárló megfordul.

„Egy statikus standnál sokkal vonzóbb, ha kézzelfogható közelségbe hozzuk az érdeklődőknek a termékeinket. Ezért az újdonságnak számító Poli-Farbe Delta ipari lazúrokat, és az egyedülálló Poli-Farbe Platinum Decor termékeket nem csupán dobozokon és képeken lehetett megtekinteni a kiállításon, hanem bemutatót is láthattak az érdeklődők a felhasználásukról. Sokan megdöbbennek, milyen könnyen elkészíthető egy nagyon látványos, egyedi felület, amelynek csak a megrendelő képzelete, illetve a mester tudása szab határt” – mondja Mezőcsáti László, a Poli-Farbe értékesítési igazgatója.


„Örömmel láttam, hogy a kiállítás látogatói nagy csoportokban nézték, ahogy dolgoztam, és rengeteget kérdeztek. Azért ilyen kedvelt a Poli-Farbe Platinum márványglett rendszer, mert nagyon egyedi falfelületet lehet készíteni vele, amely teljes mértékben úgy néz ki, mintha valódi márvány lenne. A színt, a mintát, a struktúrát a vásárló alakíthatja ki a saját ízlése szerint, olyan mintázatot kap, amit boltban nem lehet megvásárolni. A dekoratív megjelenés mellett a Poli-Farbe Platinum márványglett fontos tulajdonsága a kimagaslóan jó minőség, amellyel könnyű dolgozni, és igen kedvező áron lehet beszerezni, ugyanis az olasz és német termékek árának akár 25%-áért kapható. Nem utolsósorban pedig a teljes rendszer – vagyis a márványglett, a színezőtinta és a viasz – használatával a felület vízlepergetővé és portaszítóvá válik” – tette hozzá Eged Attila, a Poli-Farbe alkalmazástechnikusa.
A Poli-Farbe hazánk utolsó magyar tulajdonban lévő festék- és vakolatgyára. Családi vállalkozásból lett a kkv szektor meghatározó szereplője, éves árbevétele meghaladja a 10 milliárd forintot. Székhelye Bócsán található, ahol több mint 230 embernek ad munkát. A Poli-Farbe a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy...
Hozzuk formába a nyárra kültéri bútorainkat
Egyre többször ülünk ki a teraszra, és tervezgetjük a közös grillezést a barátokkal...
Faburkolatú szoba
Nagyon szereti a faházakat Vastag Gábor és felesége, ezért penci házuk egyik szobáját...
Megújult az Ötlet Mozaik
A májusi lapszámmal megújul az Ötlet Mozaik. A kreatív férfiaknak szóló magazin arculata...
Új penész és mohairtó
A penészesedés oka gyakran megszüntethetetlen, vagy akkora költséggel járna, hogy...
Lélegző vagy páraáteresztő?
Gyakran használják mostanában a ?lélegző? jelzőt különböző építőipari termékek kapcsán....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION