Jót tenni jó!


Gyermekosztályon újított fel kórtermet az újHÁZ Centrum siófoki kereskedése.

A Sióház Centrum Kft felújított egy kórtermet a Siófoki Kórház és Rendelőintézet gyermekosztályán. Az átadásra március elején került sor, a gyógyulásra váró kicsik pedig már birtokukba is vették a minden igényt kielégítő helyiséget.

Az újHÁZ Centrum siófoki telephelye, a Sióház Centrum Kft úgy döntött, hogy egy nemes ügy mellé áll, így felújítottak egy kórtermet a hozzá tartozó fürdőszobával a Siófoki Kórház és Rendelőintézet gyermekosztályán. Tették mindezt azért, hogy a kórházi kezelésre szoruló kis betegek és családtagjaik számára otthonosabb körülményeket teremtsenek.

Johancsik Katalin, a Sióház Centrum Kft ügyvezetője nagy örömmel számolt be a felújítási munkálatok lezárulásáról, valamint az ünnepélyes átadás megtörténtéről. "Örülünk, hogy segíthettünk a Siófoki Kórháznak. Bízunk abban, hogy ezzel mi is hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy a kórházba kerülő gyermekek és szüleik számára a betegséggel folytatott küzdelem könnyebb legyen, vagy legalább is kényelmesebben érezhessék magukat azokon a nehéz napokon, amikor a kicsik folyamatos orvosi segítségre szorulnak" – mondta. Az ügyvezető hozzátette: a megújult fürdővel és a szobában elhelyezett vidám falmatricákkal olyan atmoszférát sikerült teremteniük, amivel a gyermekek gyógyulásának helyszíne többé már nem kelti a nevében is riasztó "kórterem" hatását. Johancsik Katalin annak a meggyőződésének is hangot adott, hogy az lenne az ideális, ha minden egyes kórházi szoba úgy nézne ki, mint az általuk felújított.

A munkálatok kivitelezéséhez az újHÁZ Centrum több építőanyag beszállító partnere, így a Mapei Kft, a Geberit Kft és a Hansgrohe Kft is hozzájárult. A végeredmény pedig nemcsak egy minden igényt kielégítő, a gyermekek gyógyulását elősegítő szoba és fürdőhelyiség lett, hanem egy olyan lokális összefogás is, melynek minden résztvevője megtapasztalhatta: Jót tenni jó.

A társadalmi felelősségvállalás keretében Jót tenni jó címmel indított 2016-ban kampányt az újHÁZ Centrum. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Fürdőszobadesign: ívelt falak
A modern térkialakítás kedveli az ívelt formákat. Ebben jelentős szerepe van az újabb...
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Így készítsük fel otthonunkat a csapadékos tavaszi időjárásra
A kora tavaszi időjárás számos lehetőséget tartogat arra, hogy nekikezdjünk a ház...
Nincs többé kiszáradt növény
Forradalmi újdonság az otthoni növényápolásban. Nyaralni megy? Bízza növényeit a...
Homlokzati felújítás Mapei termékekkel
A Kulturális Főváros cím hatalmas fejlesztéseket indított...
Felújítási 1×1
Mitől függ, hogy tényleg olyan lesz, mint amilyet elképzelt, amilyet...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION