hirdetés



Festés előtt nehéz elképzelni az új színeket a falakon?

Gép- és anyagújdonságok

Festés előtt nehéz elképzelni az új színeket a falakon?

Jelenítsük meg őket élőben a telefonunkon!

A Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazás segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán, a végeredményről pedig egy gombnyomással kikérhetjük a barátaink véleményét.

A Dulux Visualizer forradalmian új eszköz, amely ingyenesen letölthető az okostelefonokra és táblagépekre. Az alkalmazás élőképes megjelenítésének segítségével azonnal láthatjuk, hogyan mutatnának az egyes színek, vagy színkombinációk otthonunkban.

A színek kiválasztásához több lehetőséget nyújt az alkalmazás.  Amennyiben már eldöntöttük, hogy foltálló falakat szeretnénk a Dulux EasyCare festékével, esetleg egzotikus tájakra repülnénk a Nagyvilág Színeivel, de még hezitálunk, mely árnyalatokat válasszuk, a Dulux Visualizer alkalmazásban az egyes termékek színpalettáiról is válogathatunk és nézhetjük meg őket a falakon.

A színválasztó segítségével pedig bárhonnan érkezhet ihlet. Amikor a környezetünkben megtetszik egy szín, azonnal rögzíthetjük, az alkalmazás pedig megtalálja a tökéletesen egyező árnyalatot, amit azonnal kipróbálhatunk a falon.

Amikor új színeket választunk a falakra, szükségünk lehet mások véleményére is. Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatjuk ötleteinket a barátainkkal, akik visszaküldhetik saját javaslatukat.

A beszerzés megkönnyítéséhez az eszköz üzletkereső funkcióval is rendelkezik, amely megmutatja, hol vásárolhatjuk meg a közelünkben a kiválasztott színárnyalatú festéket.

Az alkalmazás már ingyenesen elérhető a Google Play és App Store alkalmazás áruházakban.

További információ a boltokban és a weboldalon: https://www.dulux.hu/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast

A Duluxról:

Az Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Zrt. Magyarországon bejegyzett holland tulajdonú részvénytársaság. Irodája Budapesten található. A társaságot 1990. május 1-jén alapította a holland Akzo Coatings International B. V. és a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. A nagy múltú, nemzetközi AkzoNobel hosszú távú növekedését, a különböző vállalatok gondos, sikeres integrációjának köszönheti, kihasználva és élve a különböző kulturális és technikai előnyökkel. 2008-ban új lendületet kapott a vállalat fejlődése, amikor a gyógyszeripari üzletág értékesítését követően megvásárolta az Imperial Chemical Industries PLC (ICI) vállalatot, így tovább erősítette globális vezető szerepét a festékiparban és számos elismert festékmárka került az AkzoNobel portfolióba, mint például a Dulux és a Hammerite.

(X)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Háromszor gyorsabb az ecsetnél
A Bosch PFS festékszóró, amely forradalmasíthatja az otthoni festést, dekorálást. Ezért is cseng jól a szlogen, miszerint "Az ecset a múlt, a Bosch a jelen!". 


Hírek
Kiderült, mi lesz 2022-ben az év színe
A klasszikus fehéret és a bodza árnyalatát is kedvelik a magyarok az otthonszépítés során, de a nád színe az, amely igazán jellemzi a hazai ízlésvilágot a Poli-Farbe festékgyár színtrend kutatása szerint. A korábban népszerű – mediterrán hangulatot idéző narancsos, barackos árnyalatok – szinte teljesen eltűntek a legkedveltebb színek közül, de a szürke színek is egyre inkább háttérbe szorulnak.


Ötletek
Festékcsorgás ellen
Kivédhetetlen, hogy festés közben ne csorogjon oda is festék, ahova nem kellene. Hiába fóliázunk, vagy ragasztjuk le a felületeket, a festékpacák és pöttyök könnyen széthordhatók, nem beszélve arról, hogy csúszósságuk miatt balesetveszélyesek is.


Otthon-bútor
Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy az Önök otthonában is megvesse a lábát az egészséges lakóklíma. Három festék, amelyek egymással is kombinálhatóak és érezhetően frissebb lesz otthona levegője, nem lesz otthon is szmog!




Gép- és anyagújdonságok

Mosásálló falfesték


Gép- és anyagújdonságok

Levegőtisztító festék


Gép- és anyagújdonságok

Trilak: a számok is jól festenek!



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság