hirdetés



Módosítja nyitva tartását a Praktiker

Gép- és anyagújdonságok

Módosítja nyitva tartását a Praktiker

A vasárnapi zárva tartáshoz igazodva továbbra is a vásárlók igényeit próbálja kiszolgálni a Praktiker, ezért március közepétől módosítja nyitva tartási rendjét – közölte a barkácsáruház.

Március 15. után az áruházlánc 19 magyarországi áruháza hétfőtől szombatig reggel 7.30 órától este 20.30 óráig lesz nyitva. (Jelenleg még hétfőtől péntekig 8-20, szombaton 9-20, vasárnap 9-18 óra között tart nyitva.) A vállalat forgalma évek óta jól alakult vasárnaponként, annak ellenére, hogy rövidebb ideig voltak nyitva az üzletek. A családok a hét utolsó napján választják ki a megvásárolni kívánt termékeket, aminek jelentős részét hétfőn szállítják el – közölte a Praktiker. Az idei második negyedévtől a társaság arra számít, hogy a vasárnapi „nézelődős” vásárlás várhatóan szombatra csúszik.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Újabb női felsővezető a Praktiker menedzsmentjében
Márton Katalin HR és CSR igazgató is tagja lett január 1-től a magyar tulajdonú Praktiker menedzsmentjének, mivel a HR terület és a társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepet kap a jövőben a barkácsáruház-lánc életében.


Gép- és anyagújdonságok
Szóljon az advent a kreativitásról!
Az év utolsó hónapjában mindenki feleszmél: egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre barátainkkal és családtagjainkkal.


Gép- és anyagújdonságok
A legmenőbb idei kertibútor-trendek
Így válasszunk bútort az udvarra, erkélyre, lakásba!


Kert-balkon
Van új a hó alatt
Hogyan végezzük a csúszásmentesítést?






Gép- és anyagújdonságok

5 tipp jó hangulatú otthoni világításra




Gép- és anyagújdonságok

Vigyázz, kész, kert!

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság