hirdetés



Intelligens törlőkendő-rendszer

Gép- és anyagújdonságok

Intelligens törlőkendő-rendszer

Egy törlőkendő, amely eltávolít minden szennyeződést, ami előfordulhat, legyen szó olajról vagy zsírról, netán forgácsokról.

Egy MEWA törlőkendő minden felhasználási területre kiválóan megfelel: az olaj- vagy vízalapú folyadékok, oldószerek és festékmaradványok felitatására is alkalmas. Tehát minden, ami piszkos lehet egy műhelyben, tisztítható a MEWA törlőkendőjével. A textil törlőkendőkkel tisztántarthatók a szerszámok, gépek és az üzem is.

A MEWA a felhasználási területeknek megfelelően négy változatban kínál törlőkendőket ügyfeleinek. Egy MEWA törlőkendő saját súlyának akár kétszeresét képes felszívni, ugyanakkor puha textúrájának köszönhetően még a legérzékenyebb eszközök és berendezések tisztítására is tökéletesen alkalmas.

A használt kendőket előre egyeztetett időpontban szállítják el és ezzel egyidőben tisztákat helyeznek ki, ezzel minden környezetvédelmi kötelezettség terhét leveszi az ügyfelek válláról. Az egyszer használható kendők alkalmazásával összevetve a MEWA teljes körű szolgáltatási rendszere üzemgazdasági szempontból is előnyösebb megoldást jelent.

A teljes körű szolgáltatásnak köszönhetően egy MEWA törlőkendő több mint egy egyszerű törlőrongy. A teljes körű törlőkendő-szolgáltatáshoz kapcsolódóan a logisztika egészét a MEWA látja el. A vállalat saját gépjárműflottájával az előre egyeztetett időpontban elszállítja a szennyezett törlőkendőket, az azok tárolására szolgáló, saját fejlesztésű biztonsági konténerekben (SaCon). Ezt követően azok saját üzemeibe kerülnek, ahonnan környezetkímélő mosás, szárítás, szükség esetén javítás vagy pótlás valamint többlépcsős minőség-ellenőrzés után a megfelelő kóddal jelzett biztonsági konténerekben jutnak vissza rendeltetési helyükre.

Mindeközben a MEWA a németországi Immenhausenben található saját szövödéjében évente mintegy 111 millió törlőkendőt állít elő. A gyártás során olyan fonalat használunk, amelyek révén a kendők anyaga erős és szöszmentes lesz. Ezek a kendők strapabíró képességük, nedvszívó tulajdonságuk és hosszú élettartamuk miatt méltán népszerűek.

A törlőkendő-rendszerről további információ: www.mewa.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Szemet gyönyörködtető hangszigetelés
A hangszigetelő falaknak egészen furcsa „bájuk“ van. Magas követelményeket kell teljesíteniük: elsősorban az a szerep a fontos, amiért megépítik őket, ugyanakkor meg kell felelniük a velük szemben támasztott esztétikai igényeknek is. Persze elvárjuk tőlük azt is, hogy legyenek tartósak, flexibilisek, időtállók…


Gép- és anyagújdonságok
Élet a radiátoron túl
Az egyre modernebb technikáknak köszönhetően már nem csak radiátorral fűthetünk, hanem választhatunk személyre szabott, hangulatunkhoz és stílusunkhoz illő alternatív megoldásokat.


Gép- és anyagújdonságok
S osztályos ragasztók
Képzelje el, hogy egy hűvös nyári éjszaka után elkezdi melegíteni a teraszát a reggeli napsütés! Először a burkolat melegszik fel, amitől elkezd szép lassan tágulni, de közben már melegszik a ragasztó és a szerkezeti beton is, amik szintén elkezdenek tágulni...


Gép- és anyagújdonságok
Költségcsökkentő okosotthon
A nyár a kikapcsolódás ideje, amikor mindannyian kivesszük jól megérdemelt szabadságunkat, ezáltal jut időnk felújítani, építgetni otthonunkat – például okossá is tehetjük.

hirdetés


Gép- és anyagújdonságok

Karácsonyi divat 2018




Gép- és anyagújdonságok

A Kikában már beköszöntött a karácsony


Gép- és anyagújdonságok

Látványos színek, egzotikus motívumok

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság