hirdetés



Padló, a szoba dísze

Gép- és anyagújdonságok

Padló, a szoba dísze

A lakás, az iroda vagy az üzlet dísze lehet a megfelelő színű és minőségű padlóburkolat. Érdemes figyelni a laminált padlók tartósságát és minőségét is jelző kopásállósági számra, amely minél nagyobb, annál tartósabb lesz a burkolat a lábunk alatt.
A Praktiker 15 magyarországi áruházában már olyan HDF alapú Kronowood laminált padlók is kaphatók, amelyek különleges, önmagát behúzó csaphorony profiljuk révén szakember segítsége nélkül is gyorsan és pontosan illeszthetők, sőt, többségüknél nincs szükség hosszan száradó ragasztóra sem. A Kronowood laminált padlói között mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Gazdaságos megoldást jelenthet a 23-as kopásállóságú, 6 mm vastag laminált padló, amely hálószobák és lakószobák burkolására alkalmas.
 
 
A Click mit Clou és a Galaxy Click névre hallgató, 7 mm vastag, 31-es kopásállóságú laminált padlókat étkezőkben, kisebb forgalmú irodákban vagy szállodákban lehet sikerrel alkalmazni. Újdonság a különleges, rusztikus felületű, 8 mm vastag, 31-es kopásállóságú Vario Click, amely V-fugás kivitelének köszönhetően tökéletes hajópadló-hatást kelt. Már magasabb kategóriájú termékről beszélhetünk a 8 mm vastag, 32-es kopásállóságú, 14-féle színben kapható faerezetes mintázatú Castello Click, és az egyedülálló kőmintás Castello Click XL esetében. Ezek a laminált padlók már nagyobb igénybevételnek kitett irodák vagy akár óvodák és közintézmények burkolására is ajánlhatók. Csúcskategóriás terméknek tekinthető a 8 mm vastag, 33-as kopásállóságú, lépészaj csökkentő réteggel gyártott Floorever, mely igényes lakások, irodák vagy üzletek tulajdonosainak választása lehet.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Káprázatos színek és tartós minőség: epoxifuga
Az epoxi fuga az igazán neked való megoldás, ha a friss színét tartósan megőrző, egyedi szépségű fugával díszítenéd otthonod. 


csináld magad
Négy saját készítésű lámpa hétköznapi tárgyakból
Hogyan lesz egy egyszerű PVC-csőből vagy néhány kidobásra szánt parfümös üvegből lámpa? Olvasóink megmutatták!


Gép- és anyagújdonságok
Új webshoppal erősített a Praktiker
A Praktiker teljesen új webshopot fejlesztett, hiszen az e-kereskedelem a teljes árbevételének egyre növekvő hányadát teszi ki. A magyarországi barkácsáruházláncban gyors és ingyenes internetelérés kiépítése lesz a következő lépés, amihez egy termékinformációs, tájékozódást és üzleten belüli navigációt segítő alkalmazásrendszer fog társulni.


Ötletek
A napelem kiváló befektetési lehetőség vállalatok számára
A napelemes rendszerek telepítése többszörösen megtérülő beruházás, hisz a vállalkozások nemcsak rezsiköltségüket csökkenthetik vagy akár nullázhatják le, de hosszú távon függetlenedhetnek a központi ellátó rendszerektől is.




Kert-balkon

Van új a hó alatt







hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság