Tavaszi párnák, takarók, szőnyegek


Idén is számos új díszpárna, takaró, szőnyeg, lakásillatosító, valamint kültéri használatra is alkalmas kiegészítő kapott helyet a Designers Guild 2018 tavasz-nyári kollekciójában.


Év háza pályázat 2018


Május 18-ig nyújthatják be munkáikat családi házak, kis társasházak, illetve idén először középületek tervezői a 2018-as Év háza pályázatra. 


Beépített cipőtartó kis előszobába


Nagyon kicsi az előtér Nánási Zsoltéknál Mogyoródon, a helyszűke miatt az „úti holmit” nem volt hova letenni, és cipőt sem egy párat hord az ember. A helyzet megoldásért kiáltott.


Hegyvidékes ruhásszekrény


A gyerekszobában szerette volna használni régi, masszív, örökölt szekrényét Sajtosné Szatmári Zsuzsanna Budapesten. Ám eredeti állapotában nem illett az új környezetbe.


Csomagolást váltott a Poli-Farbe Platinum


Megújult az egyik legkedveltebb beltéri festékcsalád arculata, amely nemrég elnyerte Az Év Terméke díjat is.


Ezernyi forma, milliónyi szín


Március 15-18. közt látható a Magyar Orchidea Társaság négynapos tavaszi orchidea- és bromélia-kiállítása a Vajdahunyadvárban.


Esztétikus és tűzbiztos hő- és hangszigetelés a teremgarázs mennyezetén


A közelmúltban készült el a képeken látható födém hőszigetelése néhány ezer m2 felületen egy miskolci társasház teremgarázsában.


Megjelent a 2018. márciusi ÖM


Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: kerti pihenőpavilon, játszóbuldózer a gyerekeknek, hangulatos erkélyelválasztó, tökéletes képkeretek, babaház a kertben.


Virágos hangulatú tapéta- és lakástextilkollekció


A lakberendezés iránt rajongóknak talán nem szükséges bemutatni a John Derian márkát, mely 1989-ben kezdte meghódítani a világot.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION