hirdetés



Top 5 fürdőtrend

Szerszám-anyag

Top 5 fürdőtrend

Az újHÁZ Centrum szakértői idén is részt vettek Európa legnevesebb fürdőszobai trendeket és kerámiaburkolatokat bemutató kiállításán, a Cersaie-n, és cikkünkben egy csokorba gyűjtötték azt az öt meghatározó divatirányzatot, amely a következő években rohamosan terjedni fog, rávéve a lakástulajdonosokat, hogy nagyszabású átalakításokra adják a fejüket.

1. A kézművesség forradalma


Az elmúlt években aranykorukat élik a kézműves termékek, s nincs ez másként a kerámiaburkolatokkal sem. A kézzel csiszolt, zománcozott, kifogástalan kinézetű egyedi darabok között nem találhatunk két pontosan egyformát, éppen ezért a darabok elrendezése és fugázása is milliónyi változatban történhet. A kézműves csempék és járólapok igazán különlegessé tehetik fürdőszobánkat az egymáshoz milliméterpontosan nem illeszkedő alakok tökéletlen harmóniájával.


2. Gazdag díszítettség és élénk színek kombinációja


A legújabb trendek a lüktető színek és a luxus híveinek is nyújtanak alternatívát. Ki ne képzelte volna már el azt, milyen lehetett az élet régen, a fényűző francia paloták falai között? A motívumok gazdagsága, az élénk színek, az aranyozott díszek azonban nem csak a kastélyoknak, hanem fürdőszobánknak is pompás megjelenést adhatnak. A kerámiaburkolatokon a zöld, a rózsaszín és a kék árnyalatai jelennek meg monokróm kiegészítésekkel, elemi erőt és megdöbbentő intenzitást sugározva a klasszikus formájú csempékben.

3. Amikor a természet beköltözik a fürdőszobádba

A következő évben is megtalálhatják számításaikat a természet közelségét és a natúr megoldásokat kedvelők. A továbbiakban is rendületlenül hódítanak majd a fahatású burkolóanyagok. A kerámiák és a természet által inspirált anyagok kombinációja hihetetlenül kreatív darabokat hoz létre. A burkolóanyagok használatát átvezethetjük akár a nappalinkba is, így domináns hatást érhetünk el velük az egész otthonunkban. Érdemes a föld nyújtotta inspiráló színeket a szürke árnyalataival, a feketével, a fehérrel és az ezüstös fémhatással ötvözni.


4. Minimalizmus 3D-vel


A minimalista terek kedvelőinek fürdőszobája a legújabb irányzatokba illő modern, háromdimenziós elemekkel válhat teljessé. A burkolóanyagokon alkalmazott színkeverés és mintázat lehetővé teszi azt, hogy a sík felület optikai csalás révén mégiscsak a térbe emelkedjen ki, ezáltal valódi műalkotássá varázsolva a fürdőszobafalak díszítőelemeit.


5. Mozaikok térhódítása


Visszatérnek a fürdőszobadivatba az 1990-es évek élénk színekben pompázó mozaikjai, melyek a LED-lámpák fényvisszaverődését kihasználva kitágítják és ragyogóvá teszik a teret. Az érzékszervek stimulálásával már a reggeli készülődés is kreativitással és energiával tölti fel az embert.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Tudatos tervezéssel nem stressz a felújítás
Az építkezés vagy felújítás akkor könnyű, ha előre tervezünk és felkészülünk az eshetőségekre.


Gép- és anyagújdonságok
Bútorba süllyeszthető töltő
Töltsük mobilunkat vezeték nélkül!


Kert-balkon
Megújult a Hotel Helia Episode Étterme és terasza
Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal és új gasztronómiai koncepcióval megújult a Danubius Hotel Helia Episode étterme, valamint a szálloda terasza.


Ötletek
Kreatív ötletek régi övek újrahasznosítására
Az övek a gyakori használattól egy idő után megkopnak, tönkremennek. Mielőtt azonban a kukában végeznék, gondold át, mire használhatnád még őket fel! Lehet belőlük akár virágtartó vagy pedig "huzat" a széken, ülőkén. Íme néhány kreatív ötlet!

hirdetés






Gép- és anyagújdonságok

Tökéletes hőszigetelő



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság