hirdetés



5 alapelem, ami nélkül nincs jó hőszigetelés

Szerszám-anyag

5 alapelem, ami nélkül nincs jó hőszigetelés

A kora őszi időszak a legalkalmasabb arra, hogy falaink hőszigetelésével felkészítsük otthonunkat a tél beköszöntére. Fontos, hogy a munkálatok megkezdéséhez olyan időszakot válasszunk, amikor a hőmérséklet stabilan +5 és +25 ºC között van, ám elkerül bennünket a tűző nap, a heves eső és az orkán erejű szél is. Az újHÁZ Centrum minőségi saját márkás hőszigetelő rendszerén keresztül mutatjuk meg, melyek azok az alapelemek, amik elengedhetetlenek otthonunk hőszigeteléséhez.

1. Hőszigetelő lemez (polisztirol tábla)

Az expandált polisztirol keményhab hőszigetelő lemez a rendszer lelke. Ha megfelelő minőségű terméket választunk, csökkenthetjük a rezsiköltségünket. Ráadásul ezek felhelyezése rendkívül egyszerű és gyors ütemű, ha megbízható szakember végzi, körültekintően a kivitelezést.

2. Ágyazó- és ragasztóhabarcs

Az újHÁZ StyroKleber EPS ragasztó tulajdonképpen egy műanyag diszperzióval erősített cementkötésű gyárilag előkevert termék, melyet könnyedén lehet felhordani megtisztított, viszonylag egyenletes falfelületre. Alkalmas tégla, beton, faforgács falazatoknál, új és régi vakolatokra egyaránt.

3. Üvegszövet háló

Ahhoz, hogy a hőszigetelő lemezre felhordott vakolat hosszú éveken keresztül megőrizze tökéletes állagát, minden esetben üvegszövet hálót kell beágyaznunk a két elem, illetve a két ragasztóréteg közé.

4. Vakolatalapozó

Használjunk újHÁZ PRIMER alapozót a falfelületek színezés előtti előkezelésére. Alkalmas, ásványi alapfelületek alapozására, az újHÁZ színező vakolatok (újHÁZ SZUPER, újHÁZSZILIKON, újHÁZ START) felhasználása előtt. Alapozáshoz az anyaghoz javasolt, szín azonos alapozót használni.

5. Vakolat

Válasszunk ízlésünknek és a trendeknek megfelelő vakolatot, akár szilikonos változatban is. A hagyományos változatokhoz képest sokkal jobban ellenállnak a szennyeződéseknek és hosszabban őrzik meg a vakolat eredeti színét. Ne feledkezzünk meg a lábazati és díszítővakolatokról sem, melyekkel kiegészülve tökéletes összképet kaphat otthonunk homlokzata.

Az újHÁZ Centrum minőségi saját márkás hőszigetelő rendszerét keresse az építőanyag-kereskedelmi hálózat kereskedéseiben az ország 80 pontján

www.ujhazcentrum.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A sörkert hőszigetelése
Hamarosan a Knauf Insulation magyar piacot is kiszolgáló gyáregysége is átáll a környezetbarát Ecose kőzetgyapot termékcsalád gyártására.


Szerszám-anyag
Klíma helyett szigetelés
Kevesebb, mint 2%-ra csökkent a különbség Magyarország téli és nyári energiafogyasztása között: átlagosan 15-20%-kal növeli a klímaberendezés a nyári energiafogyasztást. Pedig van más megoldás is.


Kert-balkon
Játszóház fedett homokozóval
Aki szeretne a gyerekeknek egy igazi árnyas homokozós, mászható, titkos kuckóval ellátott, de mégis szabad levegőre csábító játszóhelyet készíteni, jobbnál jobb ötleteket meríthet ebből, amelyet Karmazsin Krisztián készített Csornán.


Gép- és anyagújdonságok
A kánikula ellenszerei
Innovatív és trendi árnyékolástechnikai megoldások kültéren.

hirdetés




Gyerkőc

Szuper babaház


Ötletek

Kerti pavilon



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság