hirdetés



Asztal és tárolószék

Ötletek

Asztal és tárolószék

Famaradékból készített ragasztással íróasztalt kedvesének Horváth Róbert Érden – és hozzá olyan ülőalkalmatosságot, amely tárolóként is használható.

Az asztalt tömbösített vörösfenyő maradékból alkotta, kontraprofilos és mart betétes oldalakkal, valamint ajtókkal. Anyagszükséglete három négyzetméter fa, négy fiókfogó, négy kivetőpánt (ajtónként kettő-kettő), no meg két pár Tandem rejtett vezetősínrendszer a két fiókhoz. A levehető tetejű ülőke-láda oldalai a négy sarokoszlopba mart nútokba vannak ragasztva.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Két új falfesték a Mapei kínálatában
Vakítóan fehér falfelületet szeretne a festés után elérni vagy olyan falfestéket szeretne, mely lemosható? A Mapei mindkettőre kínál megoldást! A két festék kifejlesztésének fő oka nagyon egyszerű. A Mapei termékek nagy részét olyan felújítási folyamatokban használják, ahol az esetek... 


Ötletek
Tolóajtós cipőszekrény
Amikor ideje engedi, előszeretettel rajzol, tervez Héja Tamás Besenyszögön. Ez a retróba oltott technó (kicsit már cyberpunkba hajló) szekrény is így született.


Hírek
Fagyapot termék rendhagyó alkalmazása
Az e havi hírlevélben a fagyapot termék rendhagyó alkalmazásáról számolunk be.


Ötletek
Őszi gépek a kertben
Beköszöntött az ősz, ezt a legjobban az időjárási viszonyok változása jellemzi. Összegyűjtöttünk néhány olyan gépet, amelyekkel leküzdhetjük az ősz viszontagságait. Hulló falevelek, rengeteg eső, sok-sok letört faág. Nézzük, mit tudnak a Makita kerti gépei.








Gép- és anyagújdonságok

Fából faragott motoros



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság