hirdetés



Teremtsünk együtt meghitt pillanatokat

Ötletek

Teremtsünk együtt meghitt pillanatokat

Ajándékozni és díszíteni egyaránt jó. De ajándékot és díszt saját kezűleg készíteni még ennél is jobb. Ebben segít az Ötlet Mozaik e havi, azaz 2014. decemberi számának 32 oldalas ünnepi melléklete.

Nyír mécsestartó

A nyír önmagában is mesebeli szépségű fa, fehér kérge valódi kuriózum. Egy ágakból készített mécsestartó képében bevihetjük a természetből az otthonunkba. Az ágakkal és színes teamécsesekkel modern és klasszikus környezetet egyaránt díszíthetünk.

Környezettudatos fenyőfa

Aktívan védheti a természetet, aki jól bánik a lombfűrésszel, hiszen ha ez lesz a fenyőnk, akkor nem kell egy igazi, élő fát kivágni. A vékony rétegelt lemezből kifűrészelt két fenyőformát középen egymásba kell csúsztatni, így lesz a fa térbeli.

Télapós hómérő

Vajon mekkora hó esett az éjszaka? Kell-e járdát söpörni? Bakancsot vegyünk fel vagy csizmát? Ettől a télapótól minden ilyen kérdésre választ kapunk.

Szív, csillag, fenyő

A régi, festett parasztbútorok szín- és motívumvilágába illeszkedő minták jól mutatnak csillagon, szíven és fenyőn. Vastag deszkából kivágva épp megfelelnek asztali gyertyatartóknak!

Az ünnepi díszek készítésének részletes leírása a 2014. decemberi Ötlet Mozaik ingyenes mellékletében található.

A decemberi Ötlet Mozaikról bővebben itt olvashat.

Újdonság, hogy lapunk már digitális formában is megrendelhető, illetve megvásárolható, azaz letölthető, ehhez kattintson ide.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Vízimalom díszíti a kertet
Működő mini vízimalmot épített Teleki Tibor Szászváron. Az építmény kertet, közösségi teret egyaránt díszíthet.


Otthon-bútor
Afrikai motívumok a konyhánkban
Manapság egyre divatosabbak az afrikai motívumok. Csempésszünk mi is egy kis sivatagi hangulatot a konyhánkba, nappalinkba. Most megmutatjuk, hogyan készíthetünk mi is könnyedén hasonló stílusban bármilyen lakás-kiegészítőt. Például tálat, vázát vagy faliképet.


Otthon-bútor
Fal egyedi üvegtéglákkal
Házvásárlás után teljes felújítást végeztek Laczi Róberték Szegeden, és a fürdő, valamint a mellékhelyiség ajtaja feletti falszakaszt „dobták fel” ezzel a saját gyártmányú üvegtégla-kreációval.


Szerszám-anyag
Corax Bio: újdonság a növényápolásban
Már nem zöldebb a szomszéd kertje! CoraxBio néven új, a lakosságnak és kiskerttulajdonosoknak szánt termékcsaláddal jelent meg a piacon a Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt. A 2004 óta működő cég korábban elsősorban az agrárium, a nagytermelők, professzionális felhasználók számára készített környezetkímélő növényvédő szereket és műtrágyákat.






Gép- és anyagújdonságok

Karácsonyi divat 2018





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság