hirdetés



Minden nagyvárosba megérkezik az akkus gépek új generációja

Gép- és anyagújdonságok

Minden nagyvárosba megérkezik az akkus gépek új generációja

A STIHL októberben útjára indítja mintegy kéthónapos roadshow-ját, melynek keretében több mint tucatnyi bevásárlóközpontban mutatja be az akkumulátoros eszközök új generációját.

Országjárásra indul a STIHL annak érdekében, hogy minden kis és közepes kerttulajdonosnak, hobbikertésznek megmutassa: akár a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan használhatják a vállalat legújabb kerti szerszámait.

Köztudott, hogy Magyarországon is egyre többen választják a kertes házi életmódot, a fiatalabb generáció is szívesen költözik vidéki nagyvárosba és annak agglomerációjába, hogy nyugodt, természet közeli környezetet biztosítson magának és családja számára. A saját kert nyújtotta örömök azonban kemény munkával is járnak, melyek leginkább a tavasz és az ősz beköszöntekor jelentenek kihívást a hobbikertészek számára. A főként professzionális eszközeiről híres STIHL azonban az idei évben akkumulátoros eszközöket is piacra dobott, hogy a szabadidős kertápolást is profi szintre emelje.

A STIHL az ország nagyvárosainak bevásárlóközpontjaiba látogat el, hogy egy látványos standon vonultassa fel a kis és közepes kertek gondozásához alkalmazható akkumulátoros eszközeit. A helyszínen bárki számára lehetőség nyílik közelebbről is megismerkedni a termékekkel, amelyek garantáltan legjobb barátai lesznek minden hobbikertésznek a most aktuális őszi kerti munkákban.

Ráadásul az eszközök olyannyira könnyűek és csendesek, hogy bármely napszakban úgy dolgozhatnak kertjeikben, hogy a gépek zajával nem zavarják a környezetükben élőket.  Az akkumulátoros termékportfólióban szegélynyíró, sövénynyíró, lombfúvó és fűrész is megtalálható a hozzájuk illő akkumulátorral.
Ezen a héten itt találkozhatnak a STIHL akkus gépeivel:
•    október 20: Zala Pláza
•    október 21: Miskolc Pláza
•    október 22: Nyír Pláza




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Ismét magyar sportfavágó a dobogó tetején
Hatalmas érdeklődés övezte a STIHL TIMBERSPORTS International Competition kétnapos összecsapását, a Hungexpon megrendezett FeHoVa-n.


Kert-balkon
Idén is összecsapnak a világ legjobb favágói
November 3-án és 4-én visszatér a norvég olimpiai városba, Lillehammer-be a STIHL Timbersports Világbajnokság.  Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak és az egyéniben is versenybe szálló Juhász Istvánnak!


Gép- és anyagújdonságok
Óriási sikert arattak a STIHL új kéziszerszámai az AGROmash-on
Hatalmas érdeklődés mellett, a 35. AGROmashEXPO-n mutatta be új akkumulátoros termékeit a STIHL.


Gép- és anyagújdonságok
Juhász István a sportfavágás bajnoka
Izgalmas versenyen Juhász István nyerte a 2018-as STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot.




Gép- és anyagújdonságok

Fából faragott motoros


Gép- és anyagújdonságok

Őszi sövényápolás könnyen és precízen


Gép- és anyagújdonságok

Figyeljünk oda a parlagfűre!


Gép- és anyagújdonságok

Kétfokozatú csavarozó

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság