hirdetés



Legendás egér az otthonunkban

Gép- és anyagújdonságok

Legendás egér az otthonunkban

Ritka az olyan ember, aki nem ismeri a több mint 90 éve született rajzfilmfigurát, Miki egeret, eredeti nevén Mickey Mouse-t. A Spar jóvoltából most otthonunkban is megjelenthet.

A Disney-vel együttműködésben hirdette meg legújabb hűségakcióját a SPAR. A promóció keretében a vásárlók tucatnyi, az ikonikus mesehőssel díszített fürdő- és hálószobai kiegészítővel szépíthetik otthonukat.
Mickey egér egy igazi, eredeti, világszerte ismert jelkép.  Vonzereje mindenkire hatással van, összeköti az embereket. Itthon sincs ez másképp, az egyedi és időtlen, generációkon átívelő figura különleges helyet foglal el a magyar emberek szívében is. A több mint 90 éve „született” animációs legenda a magyarországi SPAR áruházakban bukkan fel a legújabb pontgyűjtő akció keretében.

– A SPAR mindent megtesz azért, hogy vásárlói számára a legdivatosabb és legpraktikusabb termékeket kínálja az otthonszépítés területén is. A Disney-vel történő együttműködésünk jól mutatja, hogy valamennyi korosztály elégedettsége fontos számunkra, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR, „Legenda és varázslat az ön otthonában is!" elnevezésű promóciója 2019. február 14-től április 20-ig tart. A vásárlók bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban közel 9 héten keresztül, 2019. április 14-ig, minden elköltött 1000 forintjuk után egy hűségpontot kapnak, amelyet a gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Ha összegyűjtenek 20 darab hűségpontot, jutányos áron vásárolhatják meg a 13-féle Mickey egér termék egyikét. A népszerű rajzfilmhőssel díszített mintás vagy figurás párna, gyermekponcsó, kétrészes törölközőszett, fürdőlepedő, fürdőszobaszőnyeg, takaró, steppelt ágytakaró, szennyestartó zsák, piperetáska és testtömeg-elemző mérleg 47-70%-os kedvezménnyel lehet a vásárlóké a pontgyűjtő akcióban, de a termékek természetesen hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Szigetelt házfalakat bontanak a harkályok ? itt a megoldás
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet gyakran keresik meg új keletű, harkályok okozta problémákkal. Mi megmutatjuk mi lehet a megfelelő megoldás!


Gép- és anyagújdonságok
Szemet gyönyörködtető hangszigetelés
A hangszigetelő falaknak egészen furcsa „bájuk“ van. Magas követelményeket kell teljesíteniük: elsősorban az a szerep a fontos, amiért megépítik őket, ugyanakkor meg kell felelniük a velük szemben támasztott esztétikai igényeknek is. Persze elvárjuk tőlük azt is, hogy legyenek tartósak, flexibilisek, időtállók…


Gép- és anyagújdonságok
Magastetők hőszigetelése
Nyáron kevesebb szó esik a hőszigetelésről, pedig sok áramot spórolhatunk meg vele, mert kevesebb légkondicionálásra van szükség.


Gép- és anyagújdonságok
Nem remeg a Metabo?
A gépfelhasználók védelmére alkotott, a kezet és kart érő vibráció ellen védő autobalancer rendszer segítségével a Metabo sarokcsiszolók alig rezegnek. A gépcsaládban hat modell található 150 mm-es tárcsaátmérőig, autobalancer rendszerrel szerelve.




Gép- és anyagújdonságok

Egyediség és praktikum a konyhában




Gép- és anyagújdonságok

Sportfavágók a Hungaroringen


Gép- és anyagújdonságok

Barkácsgépek kiegészítői

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság